Times of Suriname

Hankers huldigt echtpaar voor diamanten huwelijk

-

WANICA - Het is een heel bijzonder moment voor Primpen Kartopawir­o (80) en Soekartini Kertoidjoj­o (76) van Domburg. Zij herdenken hun diamanten huwelijk. Het echtpaar was op 28 oktober zestig jaar getrouwd. Het was bijzonder blij deze dag te mogen herdenken.

Kartopawir­o heeft een jaar gewerkt voor het Ministerie van Openbare Werken als voorwerker, daarna twee jaar voor het Bureau voor Openbare Gezondheid­szorg afdeling Distributi­e, vier jaar voor het Ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij en zeventien jaar voor Varekamp als machinezet­ter. Hij heeft zijn eigen etenszaak opgezet, waarbij hij reeds vier jaar wordt bijgestaan door zijn vrouw. Ook heeft hij in zijn jonge jaren gevoetbald voor SV Royal en in andere vereniging­en gespeeld als aanvaller.

Het echtpaar heeft vier zonen en drie dochters. Deze bijzondere dag wordt samen met de familie, vrienden en kennissen gevierd. Districtsc­ommissaris Audrey Hankers van WanicaZuid­oost was namens waarnemend president Ashwin Adhin bij het echtpaar om de felicitati­es over te brengen. Zij overhandig­de het echtpaar een bloemstuk en een enveloppe met een geldbedrag. Het echtpaar is heel blij met de erkenning. Hankers bedankte het echtpaar voor de bijdrage die het geleverd heeft aan de opbouw van het land. Hankers zei dat het een bijzondere mijlpaal is om zestig jaar lang bij elkaar te zijn en elkander lief te hebben. AC

 ??  ?? Primpen Kartopawir­o (80) en Soekartini Kertoidjoj­o (76) van Domburg hebben op 28 oktober hun diamanten huwelijk gevierd.
Primpen Kartopawir­o (80) en Soekartini Kertoidjoj­o (76) van Domburg hebben op 28 oktober hun diamanten huwelijk gevierd.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname