Times of Suriname

Jessica Jodha grote winnaar contest

-

PARAMARIBO – Jessica Jodha heeft voor de tweede keer de prijs van de beste Peace Poster contest in de wacht mogen slepen. De contest werd op 28 oktober georganise­erd door Lions Club Internatio­nal met als slogan ‘The feature of peace’. Volgens District Associate van Peace Poster, Marilyn Fung A Loi was het een zeer uitdagende ervaring. Van de twaalf clubs in Suriname hebben 300 kinderen hun poster opgestuurd in de hoop om tot winnaar uitgeroepe­n te worden. Aan het eind was het de taak van de jury om de top drie bekend te maken. Op de derde plek stond Mahesh Haulicia van Lions Club Paramaribo-Noord, op de tweede plaats Sewraj Tusshar van Lions Club Nickerie en voor de tweede keer won Jessica Jodha van Lions Club Paramaribo West de eerste plaats. Fung A Loi gaf aan dat de kinderen zich heel enthousias­t hebben opgesteld en zich extra hebben ingezet voor een creatieve uitslag. De winnaars kregen elk een tekenpakke­t bestaande uit alle nodige accessoire­s. Daarnaast zullen ze elke drie maanden begeleidin­g krijgen in de tekenkunst. Gezien de ingezonden poster, is het meer dan duidelijk dat het talent volledig aanwezig is. Het enige wat nog erbij hoort, is de begeleidin­g voor de vorm. Lions Club Internatio­nal is zeer onder de indruk van het aantal getalentee­rde jongeren, dat zijn posters heeft opgestuurd.

MW

 ??  ?? De 12-jarige Jessica Jodha is winnaar van de Peace Poster contest 2017 van Lions Club Internatio­nal. (Foto: collectie Lions Club Internatio­nal )
De 12-jarige Jessica Jodha is winnaar van de Peace Poster contest 2017 van Lions Club Internatio­nal. (Foto: collectie Lions Club Internatio­nal )

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname