Times of Suriname

Pro loopt play-offs mis

-

=$$/92(7B$/ ± 3ro liep de play-offs in de eersteklas­secompetit­ie van de 6urinaamse =aalvoetbal­bond mis. 3ro was verplicht in de laatste speelronde van de algemene ronde te winnen van .abel Boyz 2, maar het verloor met - . 3ro blijIt hierdoor steken op de vijIde plek met 2 punten uit 21 duels, terwijl .abel Boyz 2 nu op de derde plek staat met 2 punten. 3ro begon heel goed aan de wedstrijd en kwam al in de eerste minuut op 1-0 via +umphrey 6ital. +et team ging verder met het goede spel en in de zesde minuut werd de score verdubbeld door 6ilvano 2verman. .abel Boyz 2 reageerde snel en een minuut later werd de achterstan­d gereduceer­d door 5ewie 0anglie 2-1. ,n de vijItiende minuut schoot &hivaro 2verman de -1 binnen voor 3ro, maar een minuut later zorgde /orenzo Donner voor de -2. 3ro bleeI de bovenligge­nde partij, maar kon niet verder uitlopen. +et kreeg juist enkele minuten voor rust een tegentreff­er te verwerken, die gemaakt werd door $braham *raves. +ierdoor gingen beide teams de rust in met een - score. ,n de tweede helIt waren de teams wederom gewaagd aan elkaar, maar .abel Boyz 2 wist vier keer het net te vinden, terwijl 3ro drie keer het doel troI in deze helIt. &hivaro 2verman scoorde twee keer voor 3ro in deze helIt, terwijl 5ivolino 2verman een keer treIzeker was. 9oor .abel Boyz 2 vond *raves nog twee keer het net, terwijl Donner en 5avesh &hotkan elk een keer scoorden. De eindstand werd voor .abel Boyz 2.