Times of Suriname

7Zeede plaats nog in]icht voor 7he /ions

-

=$$/92(7B$/ - 7he /ions deed wat het moest doen en dat is winnen in de hooIdklass­ecompetiti­e van de 6urinaamse =aalvoetbal­bond. ,n de $nthony 1estysport­hal werd zondag gewonnen van 3entagon met -2, na een 1-1 ruststand.

7he /ions dat samen met 6ty[-.* in strijd is om de tweede plaats, moest winnen om nog een buitenkans te maken voor gunstige plaats in de play-offs. Beide teams begonnen de wedstrijd aItastend, waardoor de doelpunten niet vielen. 3as in de tiende minuut lukte het $lIredo )onkel om de score te openen voor 7he /ions 1-0. 3entagon dat al uitgeschak­eld is voor de play-offs, vocht zich terug in de wedstrijd en kwam op gelijke hoogte. /orenzo 7olud werd niet goed aIgedekt en hij schoot het eerste doelpunt voor 3entagon binnen 1-1. ,n de tweede helIt zagen wij hetzelIde spelbeeld. 7he /ions gooide alles in de aanval om de drie punten te pakken en doelpunten vielen ook. ,n de 2 minuut bracht *illian 0aatrijk 7he /ions weer op een voorsprong 2-1. 3entagon gaI het niet op en kwam steeds terug. 7he /ions kon niet voorkomen dat 7olud voor de tweede keer scoorde 2-2.

7he /ions bleeI doorgaan en in de 2ste minuut was het )onkel met zijn tweede doelpunt, die voor de derde keer 7he /ions op een voorsprong bracht -2. Dit keer heeIt 7he /ions wel alles gedaan om die te behouden. Door deze overwinnin­g neemt 7he /ions de tweede plaats over en heeIt

punten, evenveel als 6ty[.*. 0aar 7he /ions heeIt twintig wedstrijde­n gespeeld, terwijl 6ty[-.* achttien. 3entagon staat op de zesde plaats met achttien punten uit twintig wedstrijde­n.