Times of Suriname

:arriors en &aYaOiers Zeer onderXit

-

BA6.(7BAL - 'e twee basketbalp­loegen die de NBA de afgelopen Maren domineerde­n, ]iMn dit sei]oen vooralsnog aan]ienliMk minder op dreef.

.ampioen *olden 6tate :arriors moest voor eigen publiek tegen 'etroit 3istons, ondanks een sterk optreden van het supertrio 6tephen &urr\ punten , .evin 'urant en .la\ 7hompson , al de derde nederlaag van het sei]oen incasseren - . &leveland &avaliers ging voor de derde keer op riM en voor de vierde keer dit sei]oen onderuit, thuis tegen New <ork .nicks

- .

:arriors en &avaliers streden de afgelopen drie Maar in de NBA-finale tegen elkaar om de titel. Beide clubs komen dit sei]oen echter moei]aam Stephen Curry van Golden State Warriors wordt goed in de gaten gehouden door twee spelers van Detroit Pistons. (Foto: SA) op gang. 'etroit 3istons staat na de knappe ]ege in 2akland aan kop in het oosten met viMf overwinnin­gen tegenover twee nederlagen. ,n het westen leidt 0emphis *ri]]lies - . 6an Antonio 6purs moest tegen ,ndiana 3acers de tweede nederlaag op riM incasseren - , nadat het de eerste vier duels had gewonnen.

3hiladelph­ia ers en het management van big man -ahlil 2kafor ]iMn samen druk be]ig met het vinden van een gepaste trade. &oach Brett Brown liet nog weten dat de center momenteel geen plek heeft in ]iMn rotatie en dat hiM de voorkeur geeft aan Amir -ohnson als big man in de tweede unit. 'e aanwe]igheid van -oel (mbiid, Ben 6immons en 'ario 6aric maakt 2kafor overbodig. 'e

-Marige heeft een fourth\ear option ter waarde van

, milMoen dollar, waarover vandaag moet worden beslist. 9oorlopig ]iMn er geen frontrunne­rs voor de No. pick in de draft van , die al sinds vorig sei]oen beschikbaa­r is voor de Muiste priMs. (SA)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname