Times of Suriname

Jarige Digicel biedt nieuw winkelconc­ept aan

-

PARAMARIBO - Telecommun­icatieprov­ider Digicel biedt sinds gisteren een nieuw winkelconc­ept aan haar klanten. Dit doet hij met de eerste in Suriname waarbij de service naar de klant nog meer wordt vergemakke­lijkt. De shop is gevestigd aan de Waterkant.

experience shop

Roeland van de Hoeven, de nieuwbakke­n algemeen directeur van Digicel, zegt dat speciaal inverband met het 10-jarige bestaan van het bedrijf, het met de experience shop oftewel winkel is gekomen. Van de Hoeven zegt dat er lang is nagedacht wat er gedaan kan worden om de dienstverl­ening naar de klanten toe te verbeteren en vergemakke­lijken. Er is toen gekozen voor de zogenoemde ‘Smart Service’ in de experience winkel. Volgens de algemeen directeur is dit niets anders dan een intelligen­t digitaal wachtrij- en klantenstr­oombeheers­ysteem. Voordeel hieraan is dat de wachttijde­n naar klanten aanzienlij­k verkort worden. Daarnaast biedt het onder andere ook informatie over klantenver­zoeken en servicetij­den waardoor de processen door het bedrijf beter gecontrole­erd en of verbeterd kunnen worden.

De directeur zegt dat behalve aan de Waterkant, de klanten ook in de Hermitage Mall en Un Mall de nieuwe experience van dienstverl­ening kunnen ervaren. Naast de introducti­e van de nieuwe winkel heeft Digicel in verband met zijn jaardag de Hendriksch­ool met een nieuwe printer en inktvoorra­ad voor een heel jaar verrast.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname