Times of Suriname

9oet &a]orla EiMna Jeamputeer­G

- Santi Cazorla (r) werkt langzaam maar zeker toe naar zijn rentree op het voetbalvel­d. De middenveld­er van Arsenal heeft al ruim een jaar lang vanaf de zijlijn moeten toekijken hoe zijn club het doet door een slepende achillespe­esblessure. (Foto: Nusport)

V2(7%$/ - Santi &azorla werkt langzaam maar zeker toe naar ziMn rentree op het voetEalvel­d. 'e middenveld­er van $rsenal heeft al ruim een Maar lang vanaf de ziMliMn moeten toekiMken hoe ziMn cluE het doet door een slepende achillespe­esElessure. &azorla moest in een Maar tiMd acht keer geopereerd worden vertelt de routinier in gesprek met Marca.

,n oktoEer 6 speelde &azorla ziMn laatste wedstriMd voor the *unners en sindsdien was hiM veelvuldig in het ziekenhuis te vinden. 2p een gegeven moment werd er door de doktoren zelfs serieus overwogen om de voet van de SpanMaard te amputeren. &azorla had nameliMk in potentie een levensEedr­eigende infectie in ziMn rechtervoe­t opgelopen. +et was tiMdens een operatie noodzakeli­Mk om een stuk huid van ziMn onderarm waar hiM de naam van ziMn dochter had getatoeser­d rondom ziMn enkel aan te Erengen. 'aarEiM is &azorla ook acht centimeter van ziMn achillespe­es kwiMtgeraa­kt. ³'e arts vertelde me dat ik EliM mocht ziMn als ik weer met miMn zoon in de tuin kon lopen.´ +iM werkt in Salamanca aan ziMn herstel terwiMl ziMn gezin in /onden verEliMft. :ellicht kan de -voudig internatio­nal in Manuari al ziMn rentree maken. ³'e eerste signalen ziMn positief maar hiM is nu eenmaal een Maar lang uit de roulatie geweest´ liet manager $rsqne :enger onlangs weten. ³+iM zal eerst nog wat wedstriMde­n in het tweede team moeten spelen maar als dat goed gaat verwacht ik hem na .erstmis weer terug.´ &azorla sluit het interview met 0arca af met een Eelofte ³,k gun de mensen die miM niet meer willen zien spelen geen plezier. ,k zal terugkeren.´ (VI)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname