Times of Suriname

Zwaluw’96 haalt flink uit

-

Z$$/V2(7%$/ - ,n een administra­tieve wedstriMd heeft Zwaluw’96 flink uitgehaald tegen .aEel %oyz in de hoofdklass­ecompetiti­e van de Surinaamse ZaalvoetEa­lEond. 'e winnaar won in de $nthony 1estysport­hal donderdag met liefst - . Zwaluw’96 stond EiM de rust al voor met - .

Zwaluw’96 Eegon goed aan de wedstriMd en opende al in de derde minuut de score. /eroy /etnom nam het doelpunt voor ziMn rekening. 'rie minuten later was het ,ke $dams die het tweede doelpunt Einnenscho­ot en kort daarna was het 0arcelino 3let die het derde doelpunt scoorde - . .aEel %oyz kon helemaal niets doen gezien het de kwaliteite­n ontErak een dergeliMke achterstan­d weg te werken.

Zaken werden nog erger voor .aEel %oyz toen $dams

[ %ruce 'iporedMo en -air $ntonius weer het net vonden voor Zwaluw’96 dat net de play-offs heeft gemist. 2ok in de tweede helft was Zwaluw’96 heel dominant en heeft acht keer het net gevonden. $dams [ /etnom [ 0ark $Eas en 3let scoorden in de tweede helft. $dams eindigde de wedstriMd met zes doelpunten. ,n de tweede helft heeft .aEel %oyz drie keer kunnen scoren en alle drie doelpunten werden gemaakt door /orenzo 'onner. 'oor de overwinnin­g heeft Zwaluw’96 punten en .aEel %oyz tien. Zwaluw’96 heeft wel twintig wedstriMde­n gespeeld terwiMl .aEel %oyz een wedstriMd minder heeft gespeeld.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname