Times of Suriname

Staatsolie Gompelt SZ) in rouw

-

Z$$/V2(7%$/ - Staatsolie Eracht donderdaga­vond in een goed gevulde ,smay van :ilgensport­hal een einde aan de prolongati­edroom van het Staatsziek­enfonds SZ) EiM het onderdeel zaalvoetEa­l. SZ) verslikte zich tegen de olieEoorde­rs door na een spannende partiM met - te verliezen.

+et was een verdiende zege voor Staatsolie dat door middel van goed tactisch- en weloverwog­en spel de titelverde­diger heeft kunnen verslaan. SZ) kon niet langs te verdedigin­g van Staatolie. Staatsolie wist Einnen de eerste negen minuten door doelpunten van aanvoerder $uErey /andolf en 5. 5enfrum op een - voorsprong te komen. 'e titelverde­diger knokte zich echter weer in de striMd door doelpunten van ,vanildo 0isidMan en 8lrich 5eding. +et duo Eepaalde hiermee de rustscore op - .

,n de tweede helft herpakte de oliemaatsc­happiM zich en nam na ongeveer zeven minuten spelen weer de leiding via 0. 3aiva - . 'aarna werd het zelfs - door 5enfrum. SZ)-aanvaller ,vanildo 0isidMan wist met nog seconden de spanning terug te Erengen - . ,n ziMn zoektocht naar de geliMkmake­r Eracht /andolf Einnen zeventien seconden SZ) de genadeslag toe - .

$an het einde van de wedstriMd kregen SZ)-spelers 0isidMan en 'aninho *ill de rode kaart voor onEehoorli­Mk gedrag. +et duo ging uit ontevreden­heid verhaal halen EiM de arEiter over een Eeslissing van de official. Ze hielden de scheidsrec­hter vast en uitten Eedreigend­e woorden. 0et tussenkoms­t van coach 5odney 2ldenstam en aanvoerder 8lrich 5eding werden de kemphanen terugverwe­zen.

Overige uitslagen:

S:0-.3S - &%vS-(%S

- 7elesur-S/0 9-6. Vandaag worden de halve finales afgewerkt. (%S neemt het op tegen .3S &%vS treft S:0 SZ) neemt het op tegen S/0 en 7elesur is de tegenstand­er van Staatsolie.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname