Times of Suriname

Tweede nederlaag op rij voor Deva Boys

-

92(7%$/ - Deva %oys is slecht begonnen aan het seizoen in de tweede divisie van de 6urinaamse 9oetbal %ond. +et team uit 0eerzorg verloor ook zijn tweede partij in de competitie, die donderdaga­vond in het (ssed stadion aIgewerkt werd. -ong $urora was met - te sterk.

7rainer 5icardo /andveld van de winnaar is tevreden met het resultaat, omdat de eerste wedstrijd van het seizoen met

- verloren werd van %roki en deze overwinnin­g was nodig voor het zelIvertro­uwen van de spelers. /andveld is niet helemaal tevreden met de speelwijze. +ij geeIt aan dat zijn team in de tweede helIt verdedigen­d is gaan spelen, waardoor de tegenstand­er de mogelijkhe­id kreeg om aan te vallen. 5icky /ugard kreeg de rode kaart, dus hij mocht vroegtijdi­g gaan douchen. +ierdoor was -ong $urora genoodzaak­t te verdedigen. +ij geeIt verder aan dat zijn team in de tweede helIt te veel balverlies leed op het middenveld, daarmee was de oeIenmeest­er niet blij. /andveld en zijn spelers zullen even gaan rusten en zich daarna voorbereid­en op 7ahiti.

7rainer 6oekri 6awirijo van Deva %oys is teleurgest­eld. De eerste wedstrijd werd van 6antos verloren met - en hij had een positieI resultaat verwacht tegen -ong $urora. 6awirijo geeIt aan dat hij veel jonge spelers ter beschikkin­g heeIt, die weinig ervaring hebben op dit niveau. +ij hoopt dat zijn spelers zich herpakken in de komende wedstrijde­n. ,n de volgende speelronde krijgt Deva %oys bezoek van .amal Dewaker.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname