Times of Suriname

6DYDQQH 5DOO\ YDQ JHVWDUW JHJDDQ

-

5$//< De MaarliMkse 6aYanne 5all\ is ]oals ge ErXikeliMk gisteren onder grote pXElieke Eelangstel­ling Yoor de eerste keer EXiten 3aramariEo Yan start gegaan en wel te /el\dorp. 5Xim

eTXipes Xit Yerschille­nde landen ]Xllen dit weekend de gren]en Yan ]ich]elI en hXn aXto op de proeI stellen. 9olgens hooIdhXid]etters 5\an +arnandan en Diego $meerali is een rall\ klaar gestoomd, die alle eerdere saYanne rall\¶s ]al doen Yer Eleken.

0et een prachtig Xit]etteam is er EiM]onder Yeel werk Yer richt, ]odat de rall\riMders dit weekend hXn hart kXnnen ophalen. +et EliMIt altiMd en natXXrliMk een striMd tXssen de riMders en de Xit]etters.1a de start is het de Eedoeling om de rall\riMders ]o snel als mo geliMk, maar EoYenal Yeilig te Erengen naar de Yerschille­n de saYannegeE­ieden. (r ]al Yeel gereden worden in de sa Yanne en het EosriMke geEied. +arnandan ]egt dat de deel nemers na de start riMden tot ]aterdagmid­dag, en op %ergendal $dYentXre &entre ]Xllen oYernachte­n. +iM ]egt dat de deelnemers Yeel sa Yanne gaan ]ien en hoopt dat de ]iM aan hXn trekken ]Xllen komen. De Xit]etter ]egt Yer der dat de saYanne droog is en hiM Yerwacht daarom Yeel spektakel Yan de deelnemers. 9erder geeIt +arnandan aan dat er Yeel werkt Yerricht is door het Xit]etteam om de start tot een sXcces te maken. +iM Yerwacht dat EiM de eerste oYernachti­ng de deelnemers Yermoeid ]Xllen ]iMn. ³De ral l\ wordt dan de Yolgende dag YerYolgd´, ]egt +arnandan.

2p ]ondagmorge­n start de karaYaan weer en ]al dan meer in de ]XideliMke richting Yan 6Xriname trekken, waar gliEEerige heXYels de weg naar het Xiterste pXnt Yan de]e rit ]Xllen EemoeiliMk­en. *elXkkig gaat men daarna EergaIwaar­ts, terXg richting hXiswaarts. 5ond . XXr wordt de eerste eTXipe Yer wacht te *o: seYicesta tion aan de &oesewiMnes­traat, waar de ste 6aYanne 5all\ ten einde ]al komen. +arnandan en $meerali wen sen alle deelnemers Yeel sXc ces toe en hopen dat ]e ]Xl len genieten Yan de Xitge]ette ritten.

 ??  ?? Gisteravon­d vond onder grote publieke belangstel­ling in Lelydorp, de start plaats van de 41ste Savanne Rally.
(Foto: Rakesh Parag)
Gisteravon­d vond onder grote publieke belangstel­ling in Lelydorp, de start plaats van de 41ste Savanne Rally. (Foto: Rakesh Parag)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname