Times of Suriname

Winnaar Breeze-actie dolgelukki­g met splinterni­euwe Mercedes Benz

-

PARAMARIBO - Met een brede glimlach op zijn gezicht heeft de 69-jarige Latchimipe­rsad Moti, beter bekend als Sieuw, gisteren zijn Mercedes Benz A200 in ontvangst genomen. Hij heeft die gewonnen door deelname aan de Breeze-Benz-actie van Rudisa Agencies NV. De hoofdprijs­winnaar van de loterij zegt de komende periode volop te zullen genieten van zijn brandnieuw­e wagen. Sieuw zegt dat hij al jaren het product Breeze koopt. Toen hij gebeld werd dat hij de gloednieuw­e Mercedes Benz A200 had gewonnen, kon hij het haast niet geloven. Hij geeft aan vaker aan acties van het bedrijf meegedaan te hebben, maar hij heeft nooit durven dromen dat hij ooit een hoofdprijs zou winnen. Rayan Angnoe, commerciee­l-directeur van Rudisa Agencies NV, zegt dat met de actie zijn bedrijf de kwaliteit van Breeze wilde benadrukke­n en vooral trouwe klanten van het waspoeder in het zonnetje wilde zetten. “Omdat zij het verdiend hebben.” Angnoe vertelt dat de loterij drie maanden heeft geduurd waarbij er diverse trekkingen zijn gehouden. De eerste trekking was eind augustus en de tweede in september waarbij er cadeaubonn­en en wasmachine­s aan de winnaars zijn weggegeven. In totaal zijn 25 trouwe Breeze-klanten blij gemaakt met leuke prijzen met als klap op de vuurpijl de Mercedes Benz A200 bij de finale trekking op 31 oktober van de Breeze-Benz-loterij. Warsha Torilal-Sardjoe, vicepresid­ent van Rusida Holdingmaa­tschappij NV, viel over het feit dat de hoofdprijs­winnaar al twintig jaar Breeze waspoeder koopt. “Het maakt mij extra blij dat zo een trouwe klant in aanmerking is gekomen voor deze hoofdprijs.” Ook zij geeft aan dat Rudisa haar trouwe klanten zal blijven gedenken. “Deze actie kun je zien als een gebaar naar onze klanten, waarbij wij hen willen laten merken dat wij ze net zoveel appreciëre­n als zij dat doen met onze producten. En wij zijn van mening dat wij dat op gepaste wijze moeten doen. Hopelijk is dat deze keer goed gelukt en nu al kijken wij uit naar een volgende gelegenhei­d om weer een klant van ons te verblijden en in de bloemetjes te zetten.”

 ??  ?? Een zeer blijde Sieuw, in zijn splinterni­euwe Mercedes Benz A200, die hij heeft gewonnen bij de Breeze-Benzloteri­j van Rudisa Agencies.
Een zeer blijde Sieuw, in zijn splinterni­euwe Mercedes Benz A200, die hij heeft gewonnen bij de Breeze-Benzloteri­j van Rudisa Agencies.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname