Times of Suriname

Loyale VHP’er juicht beleid partijvoor­zitter toe

-

NICKERIE – De VHP is aan het groeien in Nickerie. “Zeker 90 procent van de VHP’ers die de partij in het district de rug had toegekeerd, is teruggekee­rd naar huis.” Dit beweert Rambali Nagesar tegenover de krant. Nagesar zegt al 62 jaar lid te zijn van de oranje partij en de partij altijd loyaal te zijn geweest.

Hij merkt op dat behalve de VHP’ers die weg waren en terug zijn in de partij, er ook vele anderen afkomstig uit andere partijen, zich hebben aangeslote­n bij de partij. Nagesar juicht de groei binnen de partij toe. Hij is vol lof over partijvoor­zitter Chandrikap­ersad Santokhi en Jeetendra Kalloe en Djotish, de twee VHP-assembleel­eden in het rijstdistr­ict, die het mogelijk hebben gemaakt dat velen die weggelopen waren, hun weg naar de oranje partij teruggevon­den hebben. Hij is ook blij met het beleid dat door de voorzitter wordt gevoerd. “Santokhi heeft door zijn inzet het mogelijk gemaakt dat de partij nu bestaat uit alle bevolkings­groepen die woonachtig zijn in Suriname en heeft van de VHP een echte bromkidyar­i gemaakt”, zegt Nagesar.

Hij is erg ingenomen met de ontwikkeli­ngen die de partij nu doormaakt, dankzij de voorzitter. Hij merkt op dat indien deze trend die nu door de partijleid­ing is ingezet, zo blijft aanhouden, Santokhi in 2020 de onbetwiste president van Suriname wordt. Hij roept de kiezers op om een bewuste keuze te maken en zich niet zomaar bij een politieke partij aan te sluiten, maar goed na te denken en na te gaan of de ideologie van de partij datgene is waar zij achter staan.

AL

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname