Times of Suriname

Esha Gupta wordt gezien als Zuid-Amerikaans­e

-

Actrice Esha Gupta, die vindt dat het goed gaat in Bollywood, vertelt dat ze vaak wordt gezien als een Zuid-Amerikaans­e. Esha was op een evenement in Mumbai.

“We leven nu in een door oorloog verscheurd­e wereld waar mensen om en stuk grond vechten, maar het is heel goed dat India en Amerika bij elkaar komen”, zei zij op dat evenement.

“In tijden waar mensen praten over het bouwen van muren, vormen Amerika en India een relatie. Het gaat om cultuur en eenheid, dus ik ben blij dat we bruggen bouwen en geen muren, en mensen die dit weten, zullen begrijpen wat ik hiermee bedoel. Ik ben blij dat India hierin een stap vooruit maakt.”

Over de Hollywood-Bollywood-relatie zegt Esha: “Mensen uit India gaan nu ook met hun films naar Amerika, en na Hollywood herkennen mensen Bollywood als een populaire filmindust­rie in de wereld.” “Zodra ik daar naar toe ga, denken mensen dat ik een Zuid-Amerikaans­e ben, en wanneer ik mezelf als een Bollywooda­ctrice introducee­r, staan ze versteld. Dus Hollywood komt niet alleen naar India, maar Bollywood gaat ook naar andere plaatsen.”

Wanneer haar gevraagd wordt wat ze leuk vindt aan Amerika, zegt ze: “Amerika is goed op het gebied van voeding en educatie. De mensen zijn heel aardig, tenminste degenen waarmee ik heb gesproken.”

(Times of India/Foto: wallpaper.net)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname