Times of Suriname

Styx MN Car Center wint game een

-

Overige uitslagen:

ZAALVOETBA­L - Styx MN Car Center heeft game een in de serie nummer een tegen nummer twee van de play-offs van de tweede klasse van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond met 6-5 gewonnen van FCB 2. De winnaar is nu maar een zege verwijderd van de finale.

Het duel kende een flitsende start en er vielen maar liefst vijf doelpunten in de eerste twaalf minuten. Denilson Joekoe wist in de tweede minuut de score te openen voor Styx MN Car Center en twee minuten later zorgde Sercinio Caupain voor de 2-0. FCB 2 reageerde snel en kwam terug in het spel. In de vijfde minuut maakte Guillaume Strooker de 2-1 en twee minuten later was ook hij verantwoor­delijk voor de 2-2. In de twaalfde minuut schoot Nazario Doesburg de 3-2 binnen voor Styx MN Car Center. Hierna nam het tempo wat af, maar er vielen toch nog twee treffers in deze helft. In de 22ste minuut maakte Ju-I Bergen de 3-3 en in de laatste minuut van deze helft zorgde Joekoe voor de 4-3, hierdoor ging Styx MN Car Center rusten met een nipte voorsprong. FCB 2 probeerde zo snel mogelijk naast de tegenstand­er te komen in de tweede helft, maar het kreeg juist nog een tegentreff­er. In de 33ste minuut schoot Isiah Redmond de 5-3 binnen. FCB 2 voerde hierna het tempo op, maar Styx MN Car Center wist goed stand te houden. In de laatste vier minuten vielen er drie doelpunten. In de 46ste minuut maakte Kenrick Watson de 5-4 en een minuut later tekende Nazario Doesburg aan voor de 6-4. FCB 2 deed er alles aan om twee doelpunten te maken in de laatste seconden, maar dat lukte niet. Het kon maar nog een keer het net vinden via Consullo Gregor. De eindstand werd 6-5. In de damescompe­titie wist Team Spirit met 4-1 te winnen van Inter United en Styx was met 7-3 te sterk voor Sparta. In de derde klasse won Bombel met 7-2 van Team One en Futsal Club Gioan was met 10-6 te sterk voor Ultimate 17.