Times of Suriname

Boston wint twaalf op rij

-

BASKETBAL - Boston Celtics heeft zondagavon­d in de Noord-Amerikaans­e profession­ele basketcomp­etitie (NBA) zijn twaalfde zege op rij geboekt. Celtics had aan Toronto een taai klant, maar pakte uiteindeli­jk de volle buit (95-94).

Boston kon niet rekenen op nieuwe aanwinst Kyrie Irving, die een blessure aan het gezicht opliep na een elleboogst­oot in het vorige duel. Aan de overzijde toonde DeMar DeRozen zich met 24 punten erg productief, maar dat was dus onvoldoend­e om zijn team naar winst te loodsen. Al Horford was met 21 punten de topscorer bij Celtics.

Houston behaalde tegen Indiana zijn elfde zege van dit seizoen in de NBA. De partij eindigde op 118-95. Vooral James Harden liet zich in het winnende kamp opmerken. De sterkhoude­r van Houston scoorde 26 punten en deelde vijftien assists uit.

Intussen kon Oklahoma City Thunder voor de tweede keer op rij winnen, nadat het daarvoor vier keer na elkaar verloren had. Russell Westbrook en Paul George moesten het tegen Dallas zonder Carmelo Anthony doen, maar scoorden samen 64 punten. George gooide er 37 binnen, Westbrook 27. Goed voor zege nummer vijf op twaalf wedstrijde­n. De eindstand werd 112-99

Verder verloor Indiana Pacers van Houston Rockets met 95-118 en Detroit Pistons zegevierde met 112-103 op Miami Heat.

(NS)

 ??  ?? Jayson Tatum (r) van Boston Celtics probeert een van zijn tegenstand­ers af te houden van de basket. (Foto: De Telegraaf)
Jayson Tatum (r) van Boston Celtics probeert een van zijn tegenstand­ers af te houden van de basket. (Foto: De Telegraaf)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname