Times of Suriname

BBGO-Nickerie organiseer­t tweede

-

NICKERIE - De tweede end of the year party van de Bond Belangenbe­hartiging Gepensione­erden in Overheidsd­ienst (BBGO) Nickerie wordt dit jaar op 2 december gehouden voor de leden van het voornoemd district. Deze mededeling deed Rita Chotoe-Sanchit, trekker van de afdeling Nickerie van de BBGO, tegenover journalist­en tijdens een persconfer­entie. Chotoe nodigt alle leden van BBGO-Nickerie uit, om deel te nemen aan het jaarafslui­tingsfeest dat gehouden wordt in de recreatiez­aal ‘De Brug’ aan de GG Maynardstr­aat.

Chotoe geeft aan dat dit jaar de leden die van plan zijn te participer­en, zich van tevoren moeten registrere­n. Van de districtsc­ommissaris heeft de bond alle medewerkin­g gehad om de registrati­e bij de kantoren van de Bestuursdi­enst in de diverse ressorten te doen plaatsvind­en. Bij al deze kantoren liggen formuliere­n die de leden moeten invullen voor deelname. Zij zegt dat dit nodig is voor de logistieke zaken en om te weten hoeveel gepensione­erden aan de activiteit zullen meedoen.

Behalve bij de bestuurska­ntoren kan men zich ook laten registrere­n bij de bestuursle­den van BBGO-Nickerie, te weten Niermal Badloe, Edgar Persaud, Kenneth Donk en Chotoe-Sanchit. Dit is de tweede end of the year party die door BBGO-Nickerie wordt georganise­erd sinds de oprichting in 2014. Het vorige jaar was deze activiteit georganise­erd in de gymzaal van de technische school, en was zeer geslaagd.

AL

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname