Times of Suriname

5HDO 0DGULG ZLO LQ MDQXDUL WRHVODDQ

-

92(7B$/ .epa $rrizaEalag­a 5evuelta voetEalnaa­m .epa is de gedroomde nieuwe keeper van 5eal 0adrid. De rege rend kampioen van 6panje wil de jarige keeper in januari overnemen van $tKletic BilEao.

Dat meldde sportkrant Marca gisteren. +et con tract van .epa loopt ko mende zomer af. De doel man en zijn werkgever BilEao zijn Ket nog altijd niet eens over een nieuwe verEinteni­s. De BaskiscKe cluE loopt dus Ket risico dat .epa over zeven maanden gratis en voor niets de deur uitwandelt.

5eal 0adrid is al een tijdje op zoek naar een nieuwe doelman en lijkt in de jonge goalie een ideale kandidaat te KeEEen gevonden. Marca scKrijft dat De .oninklijke overweegt om .epa in janu ari voor een slordige twin tig miljoen euro over te ne men. 2nder de 0adrileens­e lat moet Kij de plek overne men van .e\lor Navas. .epa maakte afgelopen week zijn deEuut voor de nationale ploeg. +ij deed negentig minuten mee in een oefenduel met &osta 5ica winst . (VP)

 ??  ?? Kepa Arrizabala­ga Revuelta is de gedroomde nieuwe keeper van Real Madrid. De regerend kampioen van Spanje wil de 23-jarige keeper in januari overnemen van Athletic Bilbao.
(Foto: Goal)
Kepa Arrizabala­ga Revuelta is de gedroomde nieuwe keeper van Real Madrid. De regerend kampioen van Spanje wil de 23-jarige keeper in januari overnemen van Athletic Bilbao. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname