Times of Suriname

&DQWRQD ZLO %HQ]HPD LQ )UDQVH VHOHFWLH ]LHQ

-

92(7B$/ (ric &antona zou graag zien dat .arim Benzema weer wordt opge roepen voor de )ranse natio nale ploeg.

Benzema speelde niet meer voor /es Bleus sinds oktoEer

. +ij werd niet meer ge selecteerd nadat Kij landge noot 0atKieu 9alEuena cKan teerde vanwege een se[tape en om dit reden was Kij ook niet aanwezig op Ket (. van

.

Na een uitspraak van Ket )ranse +of van &assatie in juli stelde de advocaat van de spits dat de zaak tegen Benzema kon worden ge scKrapt. De voorzitter van de )ranse voetEalEon­d, Nosl /e Graet, gaf eerder al te kennen dat een terugkeer van de spits van 5eal 0adrid tot de mo gelijkKede­n EeKoort.

(cKter, EondscoacK Didier DescKamps lijkt niet te zien zitten in zijn terugkeer, on danks dat Benzema zelf Keeft aangegeven dat Kij de Koopt niet Keeft opgegeven om weer een oproep te krijgen. ³8iteraard willen we de Ees te spelers zien, ik wil .arim Benzema in Ket )ranse team zien en volgens mij Een ik niet de enige”, vertelt &antona in gesprek met Ket radiostati­on France Inter.

(Goal)

 ??  ?? Antoine Griezmann staat in de belangstel­ling van onder meer Real Madrid, Manchester United en Paris Saint-Germain, maar volgens Le10sport heeft de spits van Atlético Madrid een mondeling akkoord met Barcelona afgesloten. (Foto: Goal)
Antoine Griezmann staat in de belangstel­ling van onder meer Real Madrid, Manchester United en Paris Saint-Germain, maar volgens Le10sport heeft de spits van Atlético Madrid een mondeling akkoord met Barcelona afgesloten. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname