Times of Suriname

REALBERGIB­EGINTMETRE­MISE

-

VOETBAL - Real Bergi, de huidige kampioen van de Albina Sport Bond, is het nieuwe seizoen begonnen met een remise. De kampioen kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen nieuwkomer The Brothers 17. De nieuwkomer kwam in de 29ste minuut tegen de verhouding­en in op een 1-0 voorsprong door Shairo Barend, maar de kampioen wist enkele minuten later de gelijkmake­r te scoren via Jurmain Pinas. In de tweede helft kwamen beide teams niet meer tot scoren, waardoor het duel in een 1-1 gelijkspel eindigde.

In de andere wedstrijd kwam de huidige semikampio­en Compleet niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Marijkedor­p. De competitie wordt vandaag voortgezet en er staat een duel op het schema: Albina neemt het op tegen Jong Sportivo. Op zaterdag speelt RSC tegen Blessy en Tapuku komt uit tegen Erowarte.

Zondag neemt Jong Compleet het op tegen The Brothers 17 en Real Bergi treft Marijkedor­p.