Times of Suriname

RONALDINHO­ZIETCOUTIN­HOGRAAG BIJBARCELO­NA

-

VOETBAL - Barcelona zou nog altijd azen op Philippe Coutinho van Liverpool. De Catalaanse grootmacht deed afgelopen zomer al verschille­nde pogingen om de Braziliaan binnen te hengelen, maar the Reds wilden hun werknemer niet laten gaan. Barcelona gaat naar verluidt komende winterstop weer aankloppen bij Liverpool en volgens Ronaldinho is dat een goede zaak.

De voormalige spelmaker van Baroa zegt tegenover Sky Sports dat Coutinho goed zou passen bij de club: “Ik zou erg blij zijn als ik zie dat een getalentee­rde speler het shirt gaat dragen dat ik jarenlang heb gedragen. De wijze waarop hij speelt, past perfect bij Barcelona. Ik zou het fantastisc­h vinden als een speler met zo een kwaliteit bij Barcelona zou spelen.” “Ik houd van de wijze waarop hij speelt en het type voetbal dat hij produceert. Deze kwaliteite­n gaan Brazilië hopelijk ook kunnen brengen naar de WKtitel volgend jaar”, besluit Ronaldinho, die ook verwacht dat Engeland hoge ogen gaat gooien in Rusland.

(VP)

 ??  ?? Volgens Ronaldinho zou Philippe Coutinho goed passen bij Barcelona. “Ik zou erg blij zijn dat een getalentee­rde speler het shirt gaat dragen dat ik jarenlang heb gedragen”, zegt de oudvoetbal­ler van Barcelona. (Foto: Goal)
Volgens Ronaldinho zou Philippe Coutinho goed passen bij Barcelona. “Ik zou erg blij zijn dat een getalentee­rde speler het shirt gaat dragen dat ik jarenlang heb gedragen”, zegt de oudvoetbal­ler van Barcelona. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname