Times of Suriname

INTERNATIO­NAALBADMIN­TONTOERNOO­IOPKOMST

-

BADMINTON - De Surinaamse badmintonl­iefhebbers mogen de komende dagen genieten van een internatio­naal badmintont­oernooi, dat vandaag van start gaat en eindigt op zaterdag. Dit toernooi zal afgewerkt worden in de Ismay van Wilgenspor­thal.

Dit toernooi is er een van de ‘BWF Internatio­nal Series’ en het laatste internatio­naal evenement voor 2017 in het Caribisch Gebied van het Pan-Am badmintonc­ircuit. Het is de elfde keer dat het toernooi zal plaatsvind­en. Spelers uit diverse landen doen mee waaronder Brazilië, Chili, Cuba, Guatemala, Guyana, FransGuyan­a, Israël, Jamaica, Mexico, Peru, Portugal en Trinidad & Tobago. Daarnaast nemen meer dan dertig Surinaamse spelers deel aan het evenement. Zij hebben zich in de afgelopen weken optimaal voorbereid op dit grote evenement. Vandaag worden een aantal kwalificat­iewedstrij­den ge- speeld dat om 17.30 uur zal aanvangen. Het hoofdtoern­ooi zal gespeeld worden op donderdag en vrijdag tussen 9.00 uur en 22.00 uur; op zaterdag vinden de finales plaats. De officiële opening met ceremonie van het toernooi is op donderdag om 18.00 uur.

 ??  ?? Hakim Ziyech heeft geen moment spijt gehad van zijn keuze voor het Marokkaans­e elftal boven het Nederlands­e. (Foto: Nusport)
Hakim Ziyech heeft geen moment spijt gehad van zijn keuze voor het Marokkaans­e elftal boven het Nederlands­e. (Foto: Nusport)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname