Times of Suriname

BINTANGLAI­RBEGINTMET­RUIMEZEGE

-

VOETBAL - Bintang Lair begon het nieuwe seizoen in de eersteklas­secompetit­ie van de Meerzorg Sport Bond met een ruime 6-1 zege op JVV. Bij de rust stond Bintang Lair al met 2-0 voor. Bintang Lair begon heel sterk aan de wedstrijd en kwam al na vier minuten spelen op voorsprong via Joshua Rebin: 1-0. JVV, dat met veel jonge spelers het veld optrad, kreeg het heel moeilijk om in het spel te komen, waardoor het in de 25ste minuut een tegentreff­er kreeg te verwerken, toen Alberto Wirjosemit­o het net vond. Vroeg in de tweede helft kreeg JVV een tegenslag te verwerken, toen Jefferey Ronoidjojo zijn twee gele kaart kreeg, dus hij mocht vroegtijdi­g aan de kant. Daarna maakte Rafael Modiwirjo de 3-0 voor Bintang Lair. In de 64ste minuut maakte Karan Sanohar de 3-1 voor JVV, maar met een man minder konden de jongens uit Jagtlust geen vuist maken tegen Bintang Lair. Modiwirjo scoorde nog een keer, terwijl Stephan Kenton twee treffers op zijn naam schreef. De eindstand werd 6-1.

In de andere eersteklas­sewedstrij­d kwam The Brothers niet verder dan een gelijkspel (1-1) tegen Jong Excelsior. Bintang Lair B-Mijn Geluk: 4-0, Nacional-Jong Deva Boys: 2-0, Schorpioen B-Real Peperpot: 3-1.