Times of Suriname

Alles oI niets voor ,nter Jakin

-

ZAALVOETBA­L - “Vandaag is het alles of niets voor ons in game 2 tegen The Lions”, zegt trainer Clarence Djajadi van Inter Jakin, in aanloop naar game 2 van de serie nummer 3 tegen nummer 4 in de play-offs van de hoofdklass­ecompetiti­e van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond.

Inter Jakin speelde in de eerste helft van game 1 goed, maar in de tweede helft ging alles mis en het team verloor uiteindeli­jk met 11-3 van The Lions. De oefenmeest­er geeft aan dat de jongens in de tweede helft niet meer geconcentr­eerd waren. Op een gegeven moment stond Inter Jakin met 5-3 achter en de spelers dachten alleen maar aan doelpunten, terwijl zij de verdedigin­g verwaarloo­sd hadden. Hierdoor kon The Lions uitlopen naar een grotere score. Djajadi meent dat ervaring ook een belangrijk­e rol heeft gespeeld in dit duel. De jongens van Inter Jakin hebben nooit een play-offs in de hoofdklass­ecompetiti­e gespeeld en het tempo en de drang om te winnen is veel hoger dan van de algemene ronde. De trainer eist van zijn spelers dat zij vandaag de hele wedstrijd geconcentr­eerd blijven en geduld hebben, want vandaag is het alles of niets voor Inter Jakin. “Bij het niet behalen van de herkansing­se- rie zal er geen sprake zijn van een mislukt jaar bij de promovendu­s”, zegt de trainer. “Onze eerste doelstelli­ng was om ons te handhaven in deze klasse, maar we hebben meer dan dat bereikt”, geeft Djajadi tot slot aan.

The Lions won in de algemene ronde drie keer van Inter Jakin en ook game 1 van deze serie werd met ruime cijfers gewonnen, maar trainer Stanley Lamsberg van The Lions verwacht vandaag geen gemakkelij­ke wedstrijd. Hij meent dat Inter Jakin zijn fouten zal herstellen en zeker voor de overwinnin­g zal gaan, want voor de promovendu­s is het vandaag erop of eronder.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname