Times of Suriname

Joe Jackson richt zich in video tot kleinzoon Blanket

-

Joe Jackson, de vader van wijlen poplegende Michael Jackson, heeft zich in een video op Twitter gericht tot zijn 15-jarige kleinzoon Blanket. Waarom de oude Jackson de video publiekeli­jk postte, is niet geheel duidelijk.

De 89-jarige spreekt op camera en zegt: “Hallo Blanket! Dit is Joe Jackson. Je bent hartstikke gezond. Nu begrijp ik waarom je vader jullie vroeger altijd van die maskers liet dragen, omdat mensen hem lastig vielen en jullie wilde beschermen. Blijf vooral gezond en wees zoals ik: sterk op een goede manier. Ik zie je de volgende keer als ik in Los Angeles ben.”

Jackson schreef ook een bericht op zijn website, waarin hij Blanket vergelijkt met zijn legendaris­che vader: “Je lijkt zoveel op hem en je doet me aan hem denken. Geniet van het leven, ga lekker naar de bioscoop, blijf gezond en onthoud: ik houd van je!”

Blanket is het jongste kind van Michael Jackson en heeft broer Prince en zus Paris nog boven zich.

Het is geen geheim dat Michael Jackson altijd een slechte band met zijn vader had en de superster de lieveling was van moeder Katherine, die de zorg van de kinderen op zich nam toen hij overleed. Blanket is het meest teruggetro­kken kind van de drie en vermijdt de spotlights zoveel mogelijk, in tegenstell­ing tot Prince en Paris, die de publicitei­t niet schuwen.

(NU.nl/Foto: ytimg.com)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname