Times of Suriname

Neus Janet Jackson ‘op instorten’

-

Zangeres Janet Jackson (51) maakte afgelopen week tijdens het OUT100 Gala na lange tijd van afwezighei­d haar opwachting op de rode loper. Wat vooral opviel was de veranderin­g in het uiterlijk van de ster, want wat blijkt: net als broer Michael, heeft Janet flink aan haar neus laten sleutelen.

Vergeleken met voorgaande rode loperediti­es ziet de neus van de popster – die in januari moeder werd van haar eerste zoon – er op z’n zachtst gezegd ‘anders uit.’ Zo is onder andere het profiel van de neus gecorrigee­rd en zijn ook de neusvleuge­ls zichtbaar ingezakt.

het entertainm­entkatern van de New York sprak met plastisch chirurg Matthew Schulman, die beweert dat Janets neus ‘op instorten’ staat. “De neus is behoorlijk ingezakt. Dat zou het gevolg kunnen zijn van meerdere ingrepen, waardoor het kraakbeen – bedoeld om de neus recht te houden – flink is beschadigd.” Het is niet voor het eerst dat Janet een cosmetisch­e operatie ondergaat. In 2006 bekende de zangeres aan Extra dat ze op haar zestiende iets aan haar neus liet veranderen. “Daar maak ik geen geheim van. Zou ik het opnieuw doen? Geen idee. Ik heb verschille­nde meiden gezien die onder het mes zijn gegaan, en ik kan je vertellen dat het geen pretje is. Maar goed, vraag het me over twintig jaar nog maar eens.”

(De Telegraaf/Foto: Us Weekly)

 ??  ?? Page Six, Post,
Page Six, Post,

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname