Times of Suriname

Home Depot boekt hogere winst en omzet

-

$7/$17$ 7he Home Depot heeft in het derde kZartaal van 1 dankzij meer transactie­s meer omzet en Zinst geboekt en verhoog de de outlook voor heel 1 . Dit meldde de $merikaanse doe het zelf keten gisteren voorbeurs.

Het bedrijf boekte in het afge lopen kZartaal een 1 , pro cent hoger operatione­el resul taat van , miljard dollar, tegen , miljard dollar in dezelfde periode een jaar eer der. De omzet steeg met ,1 procent van ,15 miljard naar 5, miljard dollar. De identieke omzet in vergelijk bare Zinkels nam met , procent toe. De nettoZinst steeg met 1 , procent van 1, miljard naar ,1 miljard dollar, Zaarbij de aangepaste Zinst per aandeel toenam van 1, naar 1, dollar. ³HoeZel dit kZartaal Zerd gemarkeerd door verschille­n de natuurramp­en, Zaaronder meerdere orkanen, bosbran den aan de Zestkust en aard bevingen in 0e[ico, blijft de onderligge­nde aard van onze kernactivi­teiten solide´, zei &(2 &raig 0enear in een toelichtin­g op de cijfers. Het concern schat dat de directe aan de orkanen gerelateer­de verkopen in het kZartaal voor een e[tra identieke omzetbij drage van miljoen dollar hebben gezorgd. Daar ston den 1 miljoen dollar aan e[tra kosten voor onder meer schadehers­tel tegenover.

Het bedrijf verhoogde giste ren de ZinstverZa­chtingen voor het volledige boekjaar en rekent nu op een aange paste Zinst per aandeel van

, dollar tegen een ver Zachting van , dollar bij de vorige kZartaalra­pportage. De verZachtin­g voor de iden tieke omzetgroei Zerd ver hoogd van 5,5 naar ,5 pro cent. Het aandeel 7he Home Depot noteerde gisteren in de elektronis­che handel voor beurs ,1 procent lager op 1 5, 5 dollar. (Beursduive­l/Foto: Time. com)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname