Times of Suriname

%RV] leverW verlanJlLM­VW Ln ELM FlXEleLdLn­J 'RrWPXnd

-

92(7%A/ %orussia Dortmund begon geweldig aan het seizoen onder 3eter %osz, maar in de aIgelopen weken is de klad er in geko men in het :estIalenst­adion. +et zal dan ook geen verras sing zijn dat die %orussen alvast rondkijken op de trans Iermarkt voor de winterse transIerpe­riode en aankomen de zomer en %osz let daarbij volgens BILD goed op zijn oude club Aja[.

De Duitse krant meldt name lijk dat de oeIenmeest­er een verlanglij­stje met daarop drie namen bij de clubleidin­g van Dortmund heeIt neergelegd en twee van zijn drie wens spelers zijn op dit moment ac tieI in de -ohan CruijI ArenA. 1aast Matthijs de /igt zou %osz ook zijn zinnen hebben gezet op Andrp 2nana.

%9% lijkt met de jarige 5oman %rki, die nog tot medio onder contract staat in Dortmund, voorlopig goed voorzien onder de lat, maar volgens BILD is er de aIgelopen tijd door een aantal Iouten van de =witser steeds meer twijIel over zijn capaci teiten ontstaan. %osz zou de sluitpost graag willen vervan gen door 2nana, die bij Aja[ eveneens onder contract staat tot en meer dan tien mil joen euro zou moeten kosten. De /igt moet Dortmund van meer deIensieve stabilitei­t voorzien en voor e[tra µro buustheid en agressivit­eit¶ op het middenveld heeIt %osz naar verluidt ook (mre Can op het oog. De Duits interna tional beschikt over een aflo pend contract bij /iverpool, maar de concurrent­ie is Iors onder meer -uventus en Manchester Cit\ zouden het ook op Can hebben voorzien.

(VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname