Times of Suriname

&DUYDMDO YUHHVGH YRRU HLQGH FDUULqUH

-

92(7%A/ Dani Carvajal voelt zich fit genoeg om zijn rentree te kunnen maken in het shirt van 5eal Madrid. De rechtsback stond wekenlang buitenspel wegens een hart probleem en vreesde zelIs even voor het einde van zijn loopbaan. Carvajal werd echter al snel gerustgest­eld en kan de draad weer oppakken. De Spaanse internatio­nal kampte met pericardit­is, een zeldzaam virus dat zijn hart zakje bewnvloedd­e. Dit is niet eenvoudig om te behandelen. ³Dan ga je wel nadenken en vrees je voor de mogelijkhe­id dat dit weleens serieus genoeg zou kunnen zijn om je loop baan te moeten besindigen´, vertelt Carvajal in gesprek met Diario Madridista. ³(r zijn andere gevallen geweest waar deze waarheid werd.´

Carvajal hoeIde echter niet te lang te blijven piekeren ³De artsen vertelden me dat ik rus tig moest blijven en dat ik zou herstellen. 1u voel ik me goed, al heb ik nooit pijn gehad oI me ziek gevoeld. +et verve lendste was dat ik niets kon doen en dat ik niet beschik baar was voor mijn team. 1u ben ik weer fit en ik bedank de coach, onze artsen en de I\sio therapeute­n die mij geholpen hebben en begrepen dat ik rust nodig had om volledig te kun nen herstellen. -e moet hier voorzichti­g mee zijn, om ver dere problemen in de toekomst te voorkomen.´

De jarige Carvajal kwam op september voor het laatst in actie voor 5eal, dat zater dagavond om . uur de kra ker tegen stadsgenoo­t Atlptico Madrid speelt. µ2I ik dan weer mee kan doen" Medisch gezien ben ik helemaal in orde¶, aldus Carvajal. De vraag is echter oI =inedine =idane de rechtsback zonder wedstrijdr­itme direct voor de leeuwen zal gooien. ,n de aIwezighei­d van Carvajal heeIt de jonge Marokkaan AchraI +akimi veel speelmi nuten gemaakt. (VP)

 ??  ?? Dani Carvajal voelt zich fit genoeg om zijn rentree te kunnen maken in het shirt van Real Madrid. De rechtsback stond wekenlang buitenspel wegens een hartproble­em en vreesde zelfs even voor het einde van zijn loopbaan. (Foto: De Telegraaf)
Dani Carvajal voelt zich fit genoeg om zijn rentree te kunnen maken in het shirt van Real Madrid. De rechtsback stond wekenlang buitenspel wegens een hartproble­em en vreesde zelfs even voor het einde van zijn loopbaan. (Foto: De Telegraaf)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname