Times of Suriname

-RQJ $XURUD HQ 6OHH -XQLRUV JDDQ YRRU ]HJH 9HFKWHUV $UWK\ /LH VXFFHVYRO RS $UXED

-

92(7%$/ ± -ong $urora en Slee -uniors gaan vandaag voor een zege bij de voort zetting van de tweede divisie van de Surinaamse 9oetbal %ond. 'eze eerste wedstrijd van de vierde sSeelronde zal aIgewerkt worden in het (ssedstadio­n.

-ong $urora staat momenteel oS de zesde Slek met vier Sunten terwijl Slee -uniors de vierde Slek bezet met zes Sunten. Slee -uniors en -ong $urora wisten niet te winnen in de vorige sSeelronde. Slee -uniros verloor vrij verassend met van %roki en -ong $urora kwam niet verder dan een gelijksSel oS bezoek bij 7ahiti. Slee -uniors begon de comSetitie goed en wist zijn eerste twee Sartijen in zeges om te zetten. 'e eerste wedstrijd werd gewonnen met

van 7ahiti en in de tweede wedstrijd werd )lora versla gen met . +et team van trainer 5em\ 'jodikromo zal vandaag Sroberen te winnen van -ong $urora om gemoti veerd verder te gaan.

-ong $urora begon de com Setitie met een nederlaag tegen %roki maar de tweede wedstrijd werd gewonnen met

van 'eva %o\s. 2ok -ong $urora zal vandaag azen oS een zege. 7$(.:21'2 ± 'e tae kwondoka¶s van taekwon doschool $rth\ /ie volgden een internatio­naal trainings kamS en deden mee aan het internatio­nale taekwondo toernooi in $ruba waarbij ze zeer succesvol waren. %ehalve Suriname en $ruba namen ook 8rugua\ Chili Colombia 3eru %razilis 9enezuela Curaoao -amaica en 9S deel aan dit toernooi. 2S het toernooi dat µbest oI the best taekwondo tournament werd ge noemd behaalden Samaaki 3inas .atungi 3inas /eon 7hakoer 2cean 1asio Shakira 3awirodime­djo en Cadence *ummels elk een gouden medaille.

*ermar $ltman -air -agroeS 5ivano Mac 'onald 5avanelli van *enderen en Santouscha Morman waren elk goed voor een zilveren Slak terwijl ,vana Smit en -ared Chin Sie -en elk een bronzen medaille wisten te bemachtige­n.

2ok behaalde Suriname de eerste Srijs in de over all klassement. 9erder werd /eon 7hakoer uitgeroeSe­n tot beste junior fighter en $rth\ /ie tot de beste coach van het toernooi. Samaaki 3inas en .atungi 3inas vie len het meest oS bij de aan wezige coaches vanwege hun vechtstijl en technie ken. 2ndanks grote blun ders van de scheidsrec­hters waarbij enkele van onze vechters flink werden bena deeld *ermar $ltman en -air -agroeS is het team in staat geweest wederom de Surinaamse vlag hoog te houden. 2ok het trainings kamS was voor onze atleten zeer leerrijk en de vechters leerden de nieuwste ontwik kelingen van ervaren in structeurs.

 ??  ?? De selectie van taekwondos­chool Arthy Lie was heel succesvol in Aruba.
De selectie van taekwondos­chool Arthy Lie was heel succesvol in Aruba.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname