Times of Suriname

KJo: “Kajol zal voor mij altijd meer dan speciaal zijn”

-

Vorig jaar is één van de meest iconische vriendscha­ppen in Bollywood geëindigd. Toen het nieuws naar buiten kwam dat Karan Johar en Kajol ruzie hadden, was het geen verrassing dat veel mensen hierdoor waren geschokt . Maar na een jaar is er een sprankje hoop dat niet alles is verloren.

Aan Johar die aanwezig was bij het lancerings­feestje van zijn eigen radioshow Calling Karan voor Ishq 104.8FM, werd de vraag gesteld hoe het aanvoelt om weer vrienden te zijn met de Dilwale (2016)-actrice. “Dit platform gaat niet over mijn persoonlij­k leven. Maar Kajol, is altijd zo geweest en zal altijd meer dan een speciaal persoon voor mij zijn. Altijd.” Het paar heeft ruzie gemaakt omtrent een conflict tussen de films van Johar en Ajay Devgn’- Ae

Dil Hai Muskhil(2016) en Shivaay (2016), die simultaan zouden uitkomen. Johar heeft in zijn autobiogra­fie vermeld dat Devgn een paar onsmakelij­ke dingen aan hem heeft gezegd voordat de films uitkwamen. Toen

besloot Johar om alle banden te verbreken,maar dingen begonnen er goed uit te zien, omdat ze proberen om het weer goed te maken.

(Biz Asia/ Foto: Business Recorder) werken.”

De focus van de film is ook veranderd van een legaal gebaseerde drama, waar Shahids karakter tegen corruptie zou vechten in het electricit­eits bestuur.

Het wordt nu waarschijn­lijk een lichtere kijk op het onderwerp met een beetje humor. Singh heeft eerder gezegd: “Het onderwerp van de film is heel relevant in deze tijd. Het is de juiste gelegenhei­d om over dit onderwerp te praten waarover er gediscussi­eerd moet worden. We kijken ernaar uit om een film te maken die zowel voor commerciee­l vermaak is en sociale conversati­e aanmoedigt.” Singh heeft voor het laatst Akshay Kumar’s succesvoll­e Toilet-Ek Prem Katha (2017) geregissee­rd.

(Biz Asia/Foto: India Today)

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname