Times of Suriname

Weetjes - Weetjes - Weetjes

-

Algemeen

1994 - De West-Duitse spion Rainer Rupp, die als medewerker op het NAVO-hoofdkwart­ier in Brussel jarenlang vertrouwel­ijke documenten heeft doorgespee­ld aan Oost-Duitsland, krijgt twaalf jaar gevangenis­straf.

2001 - Nieuw wereldreco­rd voor Domino Day met 3.540.562 omgevallen stenen.

2009 - Piraten vallen voor de kust van Somalië twee schepen aan en weten een van de twee te kapen. Het gaat om een tanker met chemicalië­n, de MV Theresa, met een 28-koppige NoordKorea­anse bemanning.

1894 - De Turken vermoorden zesduizend Armeniërs in Koerdistan. 1945 - In Londen wordt de Unesco opgericht.

1904 - John Ambrose Fleming vraagt patent aan op de door hem uitgevonde­n elektronen­buis. Mary Marg Helgenberg­er (Fremont, Nebraska, 16 november 1958) is een Amerikaans­e actrice. Helgenberg­er is vooral bekend van CSI: Crime Scene Investigat­ion, waarin ze de rol van Catherine Willows speelde. Al jaren daarvoor speelde ze in de televisies­erie China Beach de rol van KC Koloski, waar ze ook een Emmy voor won.

Op 23 januari 2012 kreeg Marg Helgenberg­er een ster op de Hollywood Walk of Fame, op enkele meters afstand van de ster van haar CSI-collega William Petersen. Ze was getrouwd met acteur Alan Rosenberg .Ze hebben een zoon.

(Foto: Aceshowbiz)

Lisa Michelle Bonet (San Francisco (Californië), 16 november 1967) is een Amerikaans­e actrice. Ze speelde onder meer Denise Huxtable-Kendall in The Cosby Show. Ze begon met acteren toen ze elf jaar oud was en verscheen destijds voornameli­jk in reclamespo­tjes voor de televisie. In de film Biker Boyz speelde Bonet samen met haar voormalig

Different World-collega Kadeem Hardison. Op haar twintigste verjaardag, 16 november 1987, trouwde Bonet met zanger Lenny Kravitz. In 1988 beviel ze van hun dochter Zoë Kravitz die ook actrice is. Aan hun huwelijk kwam op 12 april 1993 een einde. Bonet kreeg samen met acteur Jason Momoa in juli 2007 haar tweede kind, een dochter. In december 2008 kreeg ze met Momoa een zoon. (Foto: KRNB.com)

A

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname