Times of Suriname

Pick-upbestuurd­er omgekomen bij aanrijding

-

PARAMARIBO – Een pickupbest­uurder is zaterdagmo­rgen omgekomen bij een aanrijding met een terreinaut­o aan de Martin Luther Kingweg. Hij reed over de Martin Luther Kingweg en ging in de richting van de Adhinweg, terwijl de bestuurder van de terreinwag­en vanuit de tegenoverg­estelde richting kwam. Ter hoogte van een pompstatio­n vond de frontale botsing plaats. De bestuurder van de pick-up verliet om tot nu toe onbekende reden zijn rijhelft en kwam op die van de tegenligge­r terecht. Hij overleed in het voertuig. Hij had verwonding­en aan onder meer zijn voorhoofd. De bestuurder van de terreinwag­en raakte gewond en moest met de ambulance worden vervoerd voor medische behandelin­g; hij was wel aanspreekb­aar. De omgekomen bestuurder zat bekneld waardoor de brandweer werd ingeschake­ld om hem te bevrijden. Een arts stelde vervolgens de dood vast, waarna het lijk in beslag genomen is voor een gerechteli­jke lijkschouw­ing. Familieled­en van het omgekomen slachtoffe­r kwamen gauw ter plekke omdat hij niet ver van de plaats delict woonde. Beide voertuigen hebben aanzienlij­keschade en zijn weggesleep­t. De politie onderzoekt nog wat zich exact heeft afgespeeld. Als gevolg van dit dodelijk verkeerson­geluk ontstonden er files aan beide zijden van de weg. Velen gingen op dat moment richting Brokopondo voor de viering van Srefidensi.

 ??  ?? De bestuurder van een pick-up is zaterdag bij een aanrijding aan de Martin Luther Kingweg omgekomen. Zijn voertuig kwam frontaal in botsing met een terreinwag­en. (Action-foto: Shailendra Jarbandhan)
De bestuurder van een pick-up is zaterdag bij een aanrijding aan de Martin Luther Kingweg omgekomen. Zijn voertuig kwam frontaal in botsing met een terreinwag­en. (Action-foto: Shailendra Jarbandhan)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname