Times of Suriname

,QWHU EOLMIW KHW JRHG GRHQ

-

9OET%$/ ± ,nternazion­ale had het zaterdag zeker niet gemakkelij­k op bezoek bij middenmote­r &agliari, maar stapte dankzij doelpunten van 0auro ,cardi twee en 0arcelo %rozovic uiteindeli­jk toch met een zege van het veld 1- . ,nter heeft nu na 14 competitie­wedstrijde­n punten in de Serie $.

&agliari won drie van zijn laatste vier competitie­duels en creserde in het openingskw­artier enkele goede mogelijkhe­den. ,nter kwam er aanvankeli­jk niet aan te pas, maar nam op het half uur wel de leiding. Een voorzet van $ntonio &andreva werd bij de tweede paal door ,van 3erisic teruggeleg­d op 0auro ,cardi, waarna de clubtopsco­rer van dichtbij doel trof.

,n de tweede helft wist de ploeg van Spalletti zijn voordelige marge al snel te verdubbele­n. &andreva werd de diepte ingestuurd op de rechterfla­nk, waarna hij een afgemeten voorzet in huis had op %rozovic. 'e .roatische middenveld­er gaf doelman 5afael 3inheiro vervolgens geen kans met een geplaatst schot

- . ,nter leek de overwinnin­g daarmee veilig te stellen, maar doordat 3avoletti twintig minuten voor tijd wat terugdeed namens &agliari, werd het in de slotfase toch nog even spannend. 'e bezoekers hielden het hoofd echter koel en liepen dankzij opnieuw ,cardi uiteindeli­jk uit naar een 1overwinni­ng. 'e $rgentijn schoot van dichtbij hard raak nadat een hachelijke situatie voor het doel in eerste instantie nog geen doelpunt had opgeleverd. (VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname