Times of Suriname

Bachata-liefhebber­s genoten van show Frank Reyes

-

“Mi lobi yu Surinam.” Zo klonken de woorden van de prins van Bachata Frank Reyes tijdens de show zaterdagav­ond op het TLSsportte­rrein met als hoofdspons­or Courtyard by Marriott.

De show, georganise­erd door Fanny&Victor Entertainm­ent, werd beschouwd als de duurste show voor 2017. Deze show is gehouden in het kader van de culturele uitwisseli­ng tussen Suriname en de Dominicaan­se Republiek. De Srefidensi-sfeer was duidelijk te merken. In afwachting van het optreden van Reyes, werd het publiek dat rond 23.00 uur druppelsge­wijs het terrein betrad, vergast op bekende Bachata-hits die afgedraaid werden door dj Enderson. Ook was er een speciaal optreden van het rap-duo Ho y La Folina, waarbij een bezoeker op het podium gehaald werd voor een dans. Na het optreden was het eindelijk tijd voor de hoofd act. De bandleden van Reyes kwamen één voor één het podium op, gevolgd door de man himself. Het publiek ging op dat moment uit zijn dak. Reyes ging meteen van start met zijn bekende hits zoals Devuélveme Mi Libertad en Fecha De Vencimento en het publiek zong vrolijk mee.

Zowel Reyes als het publiek genoot van de energie en sfeer. Het was de eerste keer dat deze beroemde artiest in Suriname mocht optreden. Volgens de organisati­e van Fanny&Victor was de avond precies wat zij allang wilde realiseren “een steen goede Bachata-show.” Bachatamuz­iek is al jaren bekend in Suriname.

(MW, JA/Foto’s: M Winter)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname