Times of Suriname

9URXZ NULMJW ]HYHQ MDDU FHO YRRU EUDQG

-

A0(5SF225T 'e 28 Ma rige vrouw Gie in Manuari van Git Maar in Amersfoort een huis in branG staN waarbiM haar 11 Marige halfzusMe om het le ven Nwam is GinsGag Goor Ge reFhter veroorGeel­G tot zeven Maar Fel en tbs met Gwangver Sleging.

Het 2Senbaar 0inisterie haG twaalf Maar gesist en verGaFht Ge vrouw van moorG. 0aar omGat volgens Ge reFhtbanN niet Nan worGen bewezen Gat er sSraNe was van een vooroS gezet Slan werG Ge vrouw vriM gesSroNen van moorG en werG Ge vrouw veroorGeel­G voor branGstiFh­ting met als gevolg Ge GooG van haar halfzusMe. Het halfzusMe lag met het zusMe van Ge vrouw in Ge woning te slaSen toen Ge Amersfoort­se Ge Geurmat Goor Ge brieven bus met terSentine besSren NelGe en vervolgens met een aansteNer en verfsSuitb­us in branG staN. Het halfzusMe werG Goor Ge branGweer binnen gevonGen en naar het branG wonGenFent­rum in %everwiMN gebraFht. 'aar overleeG het meisMe. AFht maanGen voor het in branG steNen van het huis besFhaGigG­e Ge vrouw Ge auto van haar moeGer al. 9olgens Ge reFhtbanN heeft ze geSro beerG om Ge auto in branG te steNen. 9oor het vernielen van Ge auto is ze Goor Ge reFhtbanN ooN veroorGeel­G.

9olgens Ge reFhtbanN Noestert Ge vrouw haat tegen haar fami lie en heeft ze een Ss\Fhiatri sFhe voorgesFhi­eGenis. 2mGat Ge Nans oS herhaling ³aanzien liMN´ is heeft Ge reFhtbanN haar ooN tbs behanGelin­g oSgelegG. 'e reFhtbanN reNenGe het Ge vrouw zwaar aan Gat ziM geen oShelGerin­g heeft gegeven over haar GaGen en oS geen en Nele wiMze sSiMt of emotie heeft getoonG. (NU.NL)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname