Times of Suriname

6DQWRNKL ³'RHNKLH KHHIW SV\FKLDWULVFK­H EHKDQGHOLQ­J QRGLJ´

-

3$5$0$5,%2 3DUOHPHQWD­ULsU 5DFKLHG 'RHNKLH 1'3 EHVFKXOGLJ­W 9+3 YRRU]LWWHU HQ SDUOHPHQWD­ULsU &KDQGUL NDSHUVDG 6DQWRNKL YDQ GUXJKDQGHO HQ ZLWZDVSUDN­WLMNHQ 'LW NDQ ZRUGHQ DIJHOHLG XLW ]LMQ VSUHHNEHXU­W JLVWHUHQ LQ KHW SDUOHPHQW 9ROJHQV 'RHNKLH KHHIW 6DQWRNKLH LHWV WH PDNHQ PHW GH WZHH PLOMRHQ HXUR GLH YRULJ MDDU LQ GH KDYHQ YDQ 9OLVVLQJHQ 1HGHUODQG LV JHYRQGHQ LQ KHW GDN YDQ HHQ DPEXODQFH ³,N YLQG KHP ]LHOLJ HQ GLW EHZLMVW GDW ]LMQ KHUVHQHQ EHKRRUOLMN ]LMQ DDQJHWDVW HQ LN UDDG KHP DDQ ]LFK WH ODWHQ EHKDQGHOHQ GRRU HHQ SV\FKLDWHU´ ]HJW 6DQWRNKL LQ UHDFWLH DDQ

Times of Suriname

'oekhie deed de zZaarZich tige Eeschuldig­ing gisteren in 'e 1ationale AssemElee '1A zonder 6antokhi Eij naam te noemen. +ij verZees Zel naar de partijvoor­zitter van .rishna 0athoera, frac tielid van de 9+3. 6antokhi zegt zich niet aangesprok­en te voelen, aangezien 'oekhie hem niet Eij de naam heeft genoemd. 'e insinueren­de aard van de Eeschuldig­ing is hem echter niet ontgaan. 9olgens 6antokhi is 'oekhie een zielig spiegelEee­ld van de regering. ³'ie zieligheid geldt des te meer voor zijn regering, die aan de macht is, en die niet in staat Elijkt te zijn dat regelmatig gejank aan Eeschuldig­ingen, die hij naar eenieder toe uit, te on derzoeken”, zegt de 9+3 voorzitter.

7ijdens de voortzetti­ng van de Eegrotings­Eehandelin­g gisteren, stelde 'oekhie dat ³uitgereken­d haar voorzit ter” .rishna 0athoera« red verantZoor­delijk zou zijn voor de verdZijnin­g van

kilo cocawne die via een lading Eacoven naar 1eder land is gesmokkeld. ³+ij zou naar het Euitenland gaan om geld te zoeken. ,k ga je eer lijk zeggen: ‘A fin a moni’”, stelt 'oekhie. ³,k Ealanceer op de lijn, rakende de kilo cocawne die verdZenen is van onder de stoel en EeZaard in de kamer van die meneer Eij een commissari­s thuis, Zeg geEracht met een EacoveEoot naar +olland en toen is men zogenaamd geld gaan halen. 'at geld is gevonden ja, op de haven van 9lissingen in een amEulance onderZeg naar 6uriname.”

6antokhi zegt het gevoel te heEEen dat 'oekhie niet meer serieus Zordt genomen ook niet Einnen zijn eigen po litieke gelederen. ³9ermoe delijk houdt de regering ook rekening met zijn geErekkig verstandel­ijk vermogen en neemt men hem niet serieus.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname