Times of Suriname

$%6 PDDNW PHOGLQJ YDQ YDOVH HQTXrWHXUV

-

3$5$0$5,%2 'H GLUHFWHXU YDQ KHW $OJHPHHQ %XUHDX YRRU GH 6WDWLVWLHN $%6 DWWHQGHHUW GH VDPHQOHYLQ­J HURS GDW HU QDXZNHXULJ JHOHW PRHW ZRUGHQ RS GH YHUVFKLOOH­QGH NHQPHUNHQ YDQ GH $%6 HQTXrWHXUV HQ YRRUDO KXQ EDGJH FRQWUROHUH­Q 'LW PHOGW KHW $%6 LQ HHQ SHUVEHULFK­W

+et is onder de aandacht ge Eracht van de leiding van het Algemeen %ureau voor de 6tatistiek dat onverlaten mo menteel huishouden­s Eenade ren voor een of ander onder zoek. =ij doen zich voor als A%6 enTurteurs ZaarEij zij huishouden­s toegang vragen tot het ZoonverEli­jf. +et A%6 is normaal Eezig met zijn re guliere onderzoeke­n, namelijk de huishoudon­derzoeking­en, prijsopnam­es voor de &onsu menten 3rijsinde[, Eedrijfsen Turte en %edrijvenre­gistratie. 'e 0,&6 listing activiteit­en zijn op enkele geEieden in het Einnenland na, afgerond. 'e veldZerker­s van het A%6 kunnen herkend Zorden aan hun grijsElauZ uniform of een A%6 shirt met duidelijk zichtEaar het A%6 logo , een duidelijke zichtEare Eadge met foto en naam van de houder, A%6 logo en handte kening van of namens de di recteur van het A%6 en voorts zijn de vervoersmi­ddelen ook duidelijk voorzien van een A%6 logo.

+et A%6 doet een dringend Eeroep op eenieder om altijd alert en voorzichti­g te zijn in geval die Eenaderd Zordt voor het meeZerken aan een onderzoek. %ij eventuele tZij fels aan de echtheid van een onderzoek, ZaarEij de naam van het A%6 Zordt genoemd, gaarne contact op te nemen met de afdeling 3uElic 5elati ons van het A%6.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname