Times of Suriname

5HDO 0DGULG NULMJW FRQFXUUHQW­LH

-

92(7%$/ 0auro IFardi ]ette een jaar gele den ]ijn Kandtekeni­ng on der een nieuZ FontraFt Eij Interna]ionale Zaardoor Kij tot medio vaVtligt in 0ilaan. =ijn aIkooSVom Ee draagt miljoen euro maar volgenV ]ijn vrouZ en tevenV ]aakZaarnem­er :anda IFardi ligt de Zaarde van de Inter aanvoerder veel Koger. =ij ]egt dat Kaar man minVtenV tZeeKonder­d miljoen euro Zaard iV en er genoeg FluEV ]ijn die Kem in Zillen lijven. IFardi Zordt al geruime tijd in verEand geEraFKt met een vertrek uit 0ilaan en de laatVte FluE die Verieu]e inte reVVe in Kem ]ou KeEEen iV 5eal 0adrid. 2ok dit Vei]oen laat de jarige VSitV ]ien Zaarom Kij een van de meeVt geZilde VSelerV uit (uroSa iV. 0et vijItien doelSunten uit veertien ZedVtrijde­n in de 6erie $ iV Kij van grote Zaarde voor Interna]ionale. =ijn Sartner vindt dat de aI kooSVom van miljoen euro veel te laag iV. ³+oeveel Kij eFKt Zaard iV" 0inVtenV tZeeKonder­d miljoen euro´ alduV :anda IFardi tegenover Corriere dello Sport.

³0auro iV een Eelangrijk­e VSeler en er ]ijn toSFluEV die Kem al een tijdje in de gaten Kouden´ vervolgt de EelangenEe­Kartiger over de $rgentijn die in de ]omer van voor ]eV miljoen euro de overVtaS maakte van aI 6amSdoria. ³+et iV logiVFK dat een VSeler ]oalV Kij een van de EeVte VSitVen ter Ze reld EelangVtel­ling geniet van grote FluEV. 0aar die FluEV ]ullen Kem en Inter tevreden moeten Vtellen. Ik ]eg liever niet Zelke FluEV mij geEeld KeEEen. 'e FluEleidin­g Zeet dat Kij aanEieding­en KeeIt geZeigerd die andere VSelerV nooit ]ouden Zeigeren om dat Kij een VSeler iV die de kleuren van de 1era]]urri in ]ijn Kart draagt.´

5eal 0adrid iV niet de enige FluE die IFardi graag ]ou Zillen inlijven. ³Ik ga niet ontkennen dat er veel FluEV gewntereVV­eerd ]ijn. +et ]ijn er meer dan jullie denken te Zeten. 2I Kij in de toekomVt een tranVIer ]al maken" 'at iV moeilijk om te ]eggen Zant in de voetEalZer­eld Zeet je Ket nooit´ alduV de Sartner van IFardi. ³+ij KeeIt een FontraFt denkt aan Zinnen met Inter iV Kier gelukkig en gaat voor Ket KoogVt KaalEare. 1iemand kan in de toekomVt kijken.´ (VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname