Times of Suriname

,EUDKLPRYLF YRUPW JHHQ EHGUHLJLQJ YRRU /XNDNX

-

92(7%$/ 5omelu /ukaku Eegon overtuigen­d aan ]ijn Seriode Eij 0anFKeVter 8nited maar de laatVte Ze ken iV de klad er ingekomen voor de aankooS van Eijna

miljoen euro. 'e %elg liet ook in de midZeekVe over Zinning oS :atIord na om te VForen en IanV Eegin nen voor]iFKtig te roeSen om een EaViVSlaat­V voor de net KerVtelde =latan IEraKimovi­F. *ar\ 1eville denkt eFKter dat Ket ]o¶n vaart niet ]al loSen. ³Ik denk niet dat -oVp 0ourinKo ]iFK ]orgen maakt over Ket uitElijven van doel Sunten maar ik denk Zel dat er tZee grote ZedVtrijde­n voor /ukaku aan ]itten te ko men. +ij Zerd EinnengeKa­ald om te VForen in de ZedVtrij den die 8nited vorig Vei]oen gelijkVSee­lde. In de grote ZedVtrijde­n KeEEen ]e Kem eFKter Ket KardVt nodig´ laat de oud verdediger Zeten Eij Sky Sports.

³$lV er een manier iV om $rVenal en 0anFKeVter &it\ Sijn te doen iV dat door druk te ]etten oS Kun verdedigin­g. (r Zorden meer kanVen ge Freserd voor /ukaku maar er Vtaat ook meer druk oS Zaardoor miVVerV meer kri tiek krijgen. (n tereFKt maar dit ]ijn Zel de ZedVtrijde­n Zaarin Kij ]ijn FritiFi de mond kan Vnoeren.´

³Ik ]ie IEraKimovi­F Kelemaal niet alV een Eedreiging voor /ukaku maar alV een aanvul ling. 'e enige manier ZaaroS IEraKimovi­F de nummer ppn kan Zorden iV alV de /ukaku onder invloed raakt van de aura van =latan. =latan KeeIt ]elIvertrou­Zen maar /ukaku iV de nummer ppn. 'e IanV en de trainer geloven in Kem en alV Kij ZorVtelt met demonen ]al Kij die uit ]ijn gedaFKten moeten ]ien te verEannen´ Vluit 1eville aI. 0anFKeVter 8nited VSeelt ]aterdag in /onden tegen $rVenal Zaarna tKuiVZedVt­rijden tegen &6.$ 0oVkou en 0anFKeVter &it\ oS Ket Srogramma Vtaan. (VP)

 ??  ?? Zlatan Ibrahimovi­c wordt niet gezien als een bedreiging voor Romelu Lukaku bij Manchester United. (Foto: Nusport)
Zlatan Ibrahimovi­c wordt niet gezien als een bedreiging voor Romelu Lukaku bij Manchester United. (Foto: Nusport)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname