Times of Suriname

6ea %o\s Zint Jroot

-

VOETBAL - Sea Boys heeft flink uitgehaald naar Feyenoord in de eersteklas­secompetit­ie van de Lelydorp Sport Bond. In het Emiel Brielstadi­on won het team van Feyenoord met 8-1, na een 2-1 ruststand.

Sea Boys was vanaf het beginsigna­al het betere team en opende ook de score. In de 25ste minuut was het Dion FiTueira die scoorde en vier minuten later verdubbeld­e Leroy Wijngaarde de voorsprong: 2-0. Sea Boys begon hierna nonchalant te spelen en ging ook slordig om met de gecreserde kansen. Dit kwam het team even duur te staan, toen Jurmin Lingaard de achterstan­d verkleinde in de slotfase van de eerste helft: 2-1.

De tweede helft begon goed voor Feyenoord, maar dat was van korte duur. Oefriel Roman kreeg in de 4 ste minuut zijn tweede gele kaart, dus rood, en Feyenoord moest verder met tien man. Sea Boys profiteerd­e hiervan en scoorde maar liefst zes keer. Geronimo Wijngaarde (2x), Rashid Biegman (2x), Emanuel Asodanoe en Farrel Sanmoeradj­ie scoorden voor Sea Boys. In de slotminute­n moest Feyenoord zelfs verder met negen man, toen Jonathan Roman ook zijn tweede gele kaart kreeg. Parana heeft een nipte overwinnin­g geboekt op Urania: 3-2. Parana nam een ruime voorsprong van 2-0 door doelpunten van Valdano Eduards en Zanpol Abauna. Urania kwam sterk terug en trok de score gelijk. Enzo Djarkasi en ;avio Sabajo scoorden. In de 83ste minuut was het Richard Konoe die het winnende doelpunt maakte voor Parana. Bernharddo­rp won met 1-0 van Tongkha. Romario Grauwde maakte het gouden doelpunt. Ook Junior won met het minimale verschil van Bangun Muda: 1-0. Rowano Johannis zorgde voor het enige doelpunt.