Times of Suriname

,lonNa (lPont FounGation orJaniseer­t ste sSortGaJ

-

SPORTDAG - Ilonka Elmont Foundation zal maandag haar 28ste sportdag organisere­n voor kinderen met een beperking. Dit zal plaatsvind­en in het Emiel de la Feuntespor­tcomplex. Ruim 100 kinderen met een beperking zullen hieraan deelnemen. Op deze dag zullen ook de certificat­en uitgereikt worden aan cursisten die hebben deelgenome­n aan het Ready Able Train de Trainer-programma.

Ter afsluiting van het programma zullen de cursisten, met ondersteun­ing van de Ilonka Elmont, Foundation deze sportdag organisere­n voor kinderen met een beperking. De nieuw aangeleerd­e vaardighed­en van de cursisten zullen gemonitord en gesvalueer­d worden waarna de certificat­en worden uitgereikt. Sinds de start van het Ready Able Train de Trainer-programma in 2012 heeft de Ilonka Elmont Foundation al 165 cursisten gecertific­eerd in de districten Paramaribo, Wanica, Para en Nickerie. Ruim 76% past de aangeleerd­e vaardighed­en toe op het werkveld. Het programma is tot zover zeer succesvol gebleken en positief ontvangen door alle belangstel­lenden.

Aan de sportdag zullen ruim 100 leerlingen met een beperking van VSO Flora meedoen. De leerlingen zullen ook worden getrakteer­d op een optreden van een bekende Surinaamse artiest. Niet alleen voor kinderen en ouderen met een beperking, maar vooral voor hun coaches en begeleider­s is de Ilonka Elmont Foundation ervan overtuigd dat zij met de juiste mindset een verschil kunnen zijn en het ook ver kunnen schoppen in deze maatschapp­ij.

 ??  ?? Massimilia­no Allegri heeft Gonzalo Higuaín nog niet afgeschrev­en voor de topper in de Serie A van vrijdagavo­nd tussen Juventus en Napoli. (Foto: Goal)
Massimilia­no Allegri heeft Gonzalo Higuaín nog niet afgeschrev­en voor de topper in de Serie A van vrijdagavo­nd tussen Juventus en Napoli. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname