Times of Suriname

%LUDPEL YDOW VFKHLGVUHF­KWHU DDQ

-

92E7%$/ ± 9irgyn %irambi van -ong Indo heeft zich van zijn slechte zijde laten zien, door de scheids rechter te lijf te gaan. Dit gebeurde in de ontmoeting van de Domburg Sport %ond DS% tussen -ong Indo en 7ramos.

%irambi kreeg in de ste minuut zijn eerste gele kaart en vijftien minuten later zijn tweede, dus rood. 1adat de scheidsrec­hter de rode kaart getoond had aan %irambi, werd hij uitgeschol­den en aangevalle­n door de speler. Erger kon voorkomen wor den, toen andere spelers er tussen kwamen. Het bestuur van de DS% accepteert het gedrag van %irambi niet en kijkt uit naar de straf die de strafcommi­ssie zal uitspre ken.

De wedstrijd werd hierna uit gespeeld en 7ramos won de ontmoeting met , na een

ruststand. Door de over winning gaat 7ramos samen met Houttuin en Wilhelmina aan kop met twaalf punten uit vijf wedstrijde­n. Wilhelmina boekte een overwinnin­g op )elu, door doelpunten van Didio Deel en /iciano Hercul. Houttuin werkte een

achterstan­d tegen Kesuzu weg en won de wedstrijd met

. $ndermo Pierau opende de score voor Kesuzu, waarna $lvaro 5eumel gelijkmaak­te en 9alentino Drielingen het winnende doelpunt maakte. In de andere wedstrijde­n won $nuraagh met van 5odan. ShaTuil Kranken en Pravaresh %aidjnath scoor den voor $nuraagh, terwijl Kenji 7roenohard­jo scoorde voor de verliezend­e partij. Wedjaro en $rsenal kwamen niet verder dan een ge lijkspel. 5owe Sabajo scoor de voor Wedjaro, terwijl Sahief Dinali het doelpunt maakte voor $rsenal.

DS% zal zijn competitie zondag voortzette­n met de volgende wedstrijde­n $nuraagh $rsenal, 5odan -ong Indo , )elu Kesuzu, Wilhelmina 7ramos en Houttuin Wedjaro.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname