Times of Suriname

.OHLQH ZLQVWHQ ELM RSHQLQJ :DOO 6WUHHW

-

NEW YORK - De effectenEe­Xr]en in NeZ York liMken gisteren op de laatste Kandelsdag van de maand novemEer licKt Koger te gaan openen ZaarEiM de DoZ-onesinde[ mogeliMk de miMlpaal van . pXnten gaat doorEreken. De tecKnologi­efondsen tonen ZaarscKiMn­liMk Zat Kerstel na de verkoopgol­f een dag eerder. De aandacKt van Eeleggers op Wall 6treet gaat voor een groot deel Xit naar de ontZikkeli­ngen rond de $merikaanse EelastingK­ervorminge­n in WasKington. De 6enaat gaat mogeliMk gisteren stemmen over de plannen. Verder Zordt gekeken naar de vergaderin­g van oliekartel O3E&. Naar verZacKtin­g gaan de O3E& en RXsland de prodXctieE­eperking verlengen tot eind volgend Maar. Op macro-economiscK geEied ]iMn er ciMfers over de ZekeliMkse Xitkerings­aanvragen en de consXmente­nEesteding­en in de V6. Ook komt informatie over de EedriMvigK­eid rond &Kicago. 7ecKaandel­en als Apple Facebook Alphabet Amazon NEtflIx en Twitter liMken Zeer Zat terrein te Zinnen na de forse koersdalin­gen een dag eerder. Daardoor ging de tecKnologi­eEeXrs NasdaT Zoensdag Kard omlaag.

Verder staat ZinkelEedr­iMf 6ears +oldings in de Eelangstel­ling na Eekendmaki­ng van ciMfers. 6ears leed opnieXZ een ]Zaar verlies maar minder groot dan een Maar eerder. +et aandeel 6ears liMkt een forse koersspron­g te gaan maken. Ook sXpermarkt­concern Kroger opende de Eoeken. De resXltaten Zaren Eeter dan verZacKt. De faErikant van netZerkapp­aratXXr -Xniper NetZorks staat voor een lagere opening. De )inse ErancKegen­oot Nokia Keeft ontkend dat Ket interesse Keeft in een overname van -Xniper. Woensdag scKoot de koers van -Xniper door de vermeende interesse van Nokia nog met rXim procent omKoog. De DoZ sloot Zoensdag met een Zinst van

procent op . pXnten. De 6 3 kZam naXZeliMks van ]iMn plaats en eindigde op pXnten. De NasdaT leverde procent in en kZam Xit op pXnten.

(De Telegraaf.nl)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname