Times of Suriname

5HDO 0DGULG UDDNW GULH VSHOHUV NZLMW

-

V2(7B$/ - De ploeg van =inpdine =idane moest op bezoek biM $thletic Club genoegen nemen met een doelpuntlo­os geliMkspel. De titelverde­diger raakte in Bilbao tweemaal de paal. Door de remise heeft 5eal 0adrid nu

punten, evenveel als de tegenstand­er van volgende week 6evilla.

5eal 0adrid domineerde in de eerste helft in 6an 0amps, maar was niet gelukkig in de laatste meters. De grootste kans voor het team van =idane vond al in de zevende minuut plaats. .arim Benzema nam een pass van Isco met de borst aan en mikte de bal daarna op de paal. In het laatste kwartier voor rust hadden ook 7oni .roos en Cristiano 5onaldo ook de - op de schoen, maar .epa $rrizabalag­a hoefde niet in actie te komen.

+et meeste gevaar van $thletic voor rust ontstond aan de rechterkan­t, met een gedreven Ixaki :illiams. =o was het aan .eylor 1avas te danken dat een kopbal van $ritz $duriz, na een voorzet van :illiams, en een goed schot van de vleugelaan­valler niet in de - resulteerd­en. Domper op de goede helft van de Basken was het uitvallen van $nder Iturraspe in de e minuut hiM liet zich vervangen door 0ikel 6an Josp.

In de tweede helft werd door beide teams op het scherpst van de snede gespeeld, terwiMl de regen losbarstte boven Bilbao. In de e minuut leek 5onaldo met een volley voor de - te zorgen, maar de paal bracht redding. $thletic werd in de slotfase volledig op de eigen helft gedrukt en slaagde er niet in om de bal lang in ziMn bezit te houden. 5eal 0adrid slaagde er echter niet in om de achterstan­d van acht punten op Barcelona te verkleinen en raakte in de slotfase bovendien 6ergio 5amos, met tweemaal geel, kwiMt. De captain mist zodoende net als de eveneens geschorste Casemiro en Daniel CarvaMal het belangriMk­e duel met 6evilla. (VI)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname