Times of Suriname

/H%URQ -DPHV YHUWRONW KHOGHQURO

-

B$6.(7B$/ - /eBron James was zaterdag weer eens van onschatbar­e waarde voor Cleveland Cavaliers. De sterspeler zorgde er tegen 0emphis *rizzlies hoogstpers­oonliMk voor dat de verliezend finalist van vorig seizoen voor de elfde keer op riM won in de 1B$.

De ploeg uit 2hio leek in de eigen 4uicken /oans $rena af te stevenen op een verlenging of nederlaag tegen de *rizzlies, maar met zeven punten in de laatste anderhalve minuut zorgde James alsnog voor de winst - . Viervoudig 0V3 James was goed voor in totaal punten en had zo een groot aandeel in de elfde overwinnin­g op riM voor de Cavaliers, die met zestien overwinnin­gen tegenover zeven nederlagen nu tweede staan in de (astern Conference.

0et nog twee minuten op de klok, biM een stand van

- , stond James op biM Cleveland. 0et onder meer een driepunter en twee rake vriMe worpen bezorgde hiM de 1B$-kampioen van

alsnog de winst tegen 0emphis. ³Indrukwekk­end”, priMst Dwyane :ade ziMn matMe James. ³+et is nauweliMks te bevatten dat Me iemand in Me team hebt lopen die Me gewoon die bal kunt geven, omdat Me weet dat hiM er iets goed mee gaat doen.” De -Marige James, die ook nog eens goed was voor twaalf assists, bliMft bescheiden na ziMn zoveelste heldenrol biM de µCavs¶. ³+et is gewoon ervaring. Ik probeer het Muiste te doen, maar het is wel een eer als veertien teamgenote­n Me dat toevertrou­wen.” Voor 0emphis *rizzlies was het al weer de elfde nederlaag op riM, waarvan de laatste drie onder interim-coach J B Bickerstaf­f, de tiMdeliMke opvolger van de ontslagen David )izdale.

(Nusport)

 ??  ?? LeBron James was weer eens van onschatbar­e waarde voor Cleveland Cavaliers. (Foto:Telegraaf)
LeBron James was weer eens van onschatbar­e waarde voor Cleveland Cavaliers. (Foto:Telegraaf)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname