Times of Suriname

,07 PDDNW VOHFKWH WLMGHQ GRRU

-

9O(7%A/ - 7itelverde­diger ,nter 0oengo 7apoe ,07 Paakt ]ijn slechtste periode door in de historie. 9rijdag verloor de Peervoudig­e kaPpioen voor de vierde keer in de coPpetitie van de eerste divisie van de 6urinaaPse 9oetbal %ond. ,n het (ssedstadio­n bleek Robinhood beter dan ,07 door Pet - te winnen. Roxe\ )er scoorde diep in blessureti­jd het winnende doelpunt.

7rainer +esron -eroe van ,07 geeIt toe dat het teaP een slechte periode PeePaakt. 'e oeIenPeest­er ]egt dat het teaP geen goede voorbereid­ing heeIt gehad oP aan de nieuwe coPpetitie te beginnen. ³+et ]ijn voetbalpro­blePen die opgelost Poeten worden´ ]egt -eroe. 'e oeIenPeest­er heeIt het gelooI dat het goed ]al gaan Pet het teaP. 7rainer Roberto Gӧdeken van Robinhood ]egt dat de wissels een cruciale rol hebben gespeeld in de overwinnin­g. +ij is echter niet tevreden Pet de vier doelpunten die Robinhood tegen heeIt gehad.

,07 naP de voorsprong in de wedstrijd door een doelpunt van RoPano +oltuin Paar het was &ere]o +aabo die Robinhood weer langs de kaPpioen bracht:

- . 'jelan\ 'jePesi gaI Robinhood voor het eerst een voorsprong waarna -oel %aja de score weer gelijktrok:

- . .areeP .wasie bracht ,07 in de tweede helIt weer op een voorsprong Paar Rodne\ 'alIour trok de score weer gelijk: 3-3. Gleofilo 9lijter scoorde het vierde doelpunt voor Robinhood waarna Giovann\ :aal de score weer gelijktrok:

- . 'iep in blessureti­jd was het )er die doelPan Obrendo +uiswoud verraste Pet een aIstandsch­ot: - . 'oor de overwinnin­g heeIt Robinhood dertien punten en is de kopgroep genaderd die gevorPd wordt door :alking %o\] &oPpan\ en 1otch. ,07 blijIt steken op vijI punten en heeIt al drie wedstrijde­n op rij verloren.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname