Times of Suriname

0DQFKHVWHU &LW\ EOLMIW ZLQQHQ

-

9O(7%A/ - 1a vijItien wedstrijde­n is 0anchester &it\ nog altijd ]onder nederlaag in de 3rePier /eague. 7he &iti]ens hadden het in eigen huis heel erg lastig Pet het stugge :est +aP 8nited Paar wisten dank]ij een prachtige treIIer van 'avid 6ilva toch Pet

- te winnen. 7he +aPPers bleven in 0anchester voor de negende keer op rij ]onder overwinnin­g in een coPpetitie­wedstrijd. 'e koploper van de 3rePier /eague had het in eigen huis Poeilijk tegen :est +aP 8nited. 'e be]oekers ]akten ver in en lieten de ruiPtes klein voor het aanvallend ingestelde 0anchester &it\. +ierdoor had de ploeg Poeite oP grote Pogelijkhe­den te cresren. 9ia 6ergio Agero en RaheeP 6terling had 0anchester &it\ op voorsprong kunnen koPen Paar :est +aP 8nited hield goed stand. 'e ploeg van 'avid 0o\es kwaP vlak voor rust ]elIs verrassend op voorsprong. Angelo Ogbonna kopte hard raak en liet doelPan (derson kansloos.

0et een stand van - vertrokken beide ploegen richting de kleedkaPer­s en wist 0anchester &it\ dat er de tweede helIt iets Poest gebeuren. 'at bleek het elItal ]ich te realiseren want tien Pinuten na rust ]orgde 1icolis OtaPendi voor de gelijkPake­r. Op aangeven van Gabriel -esus bracht hij de spanning terug. :est +aP leek stand te kunnen houden na de - Paar vlak voor tijd wist 0anchester &it\ toch de drie punten te pakken. 1a een voor]et van .evin de %ru\ne ]orgde 'avid 6ilva voor de beslissing: - . (Goal)

 ??  ?? David Silva schoot Manchester City naar een late zege op West Ham United. (Foto:EPL)
David Silva schoot Manchester City naar een late zege op West Ham United. (Foto:EPL)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname