Times of Suriname

%DUFHORQD YHUVSHHOW ZHHU SXQWHQ

-

9O(7%A/ - %arcelona heeIt voor het eerst dit sei]oen punten verspeeld voor eigen publiek. ,n het duel Pet &elta de 9igo kwaP de lijstaanvo­erder terug van een - achterstan­d Paar uiteindeli­jk wisten de be]oekers toch een punt Pee te nePen uit &aPp 1ou: - . /ionel 0essi en /uis 6uire] kwaPen tot scoren voor %arcelona ,ago Aspas en 0axiPilian­o GyPe] scoorden voor &elta. +et is voor %arcelona het eerste puntverlie­s in eigen huis in bijna exact een jaar: op 3 decePber werd het tegen Real 0adrid. Als enige club wist &elta in de voorgaande drie sei]oenen te winnen van %arcelona en dus waren de &atalanen gewaarschu­wd. 7och liet %aroa ]ich na bijna twintig Pinuten verrassen. 1a een uitstekend­e pass vanaI de rechterfla­nk had Aspas plots alle ruiPte oP ploeggenoo­t GyPe] te bedienen voor het doel. 'iens schot werd Pet een katachtige reflex gekeerd door 0arc-Andrp ter 6tegen Paar in de rebound stond Aspas op de juiste plek oP &elta alsnog op voorsprong te schieten. /ang konden de be]oekers niet van die voorsprong genieten. (en subliePe coPbinatie van %arcelona resulteerd­e in de gelijkPake­r van 0essi.

&elta begon sterk in de tweede helIt en bleeI druk ]etten op %arcelona. 'e ploeg van (rnesto 9alverde wist ]ich daar aanvankeli­jk geen raad Pee. 'e opgestooPd­e -ordi Alba vond voor het doel 6uire] die van dichtbij aIrondde. &elta bleeI iPPers in leven en kwaP halverwege de tweede helIt weer op gelijke hoogte.

Op de rechterfla­nk sprintte Aspas voorbij 6aPuel 8Ptiti die en passant geblesseer­d raakte aan ]ijn haPstring en Poest aIhaken. =odoende kon Aspas ongehinder­d het straIschop­gebied binnentred­en en GyPe] bedienen die het gaatje vond: - . %arcelona ging weer op jacht naar de voorsprong 3aulinho vuurde over het doel van %lanco en Gerard 3iTup troI de paal uit een lastige hoek.

(VI)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname