Times of Suriname

Artsen weer niet betaald door SZF

-

3$5$0$5,%2 7HOHXUJHVW­HOG RYHU GH ]RYHHOVWH ODWH EHWDOLQJ YDQ KHW 6WDDWV]LH NHQIRQGV 6=) KHHIW GH 9HUHQLJLQJ YDQ 0HGLFL LQ 6XULQDPH 906 KDDU OHGHQ RSJHURHSHQ YRRU HHQ DOJHPHQH OHGHQYHUJD­GHULQJ 7RW JLVWHUHQDY­RQG ZDUHQ GH DUWVHQ QDPHOLMN QRJ QLHW EHWDDOG YRRU GH EHKDQGHOLQ­J YDQ SDWLsQWHQ YDQ KHW 6=) HQ %DVLV ]RUJYHU]HNHULQJ RYHU RNWREHU

,n november Zas er al een actiedreig­ing vanuit het V0S, vanZege een uitgeble ven betaling over september. Deze is afgeZentel­d, nadat het S=) de tegoeden had overgemaak­t en beloofd om vanaf toen al voor de laatste dag van de maand aan haar betalingen te zullen voldoen. $an het eind van dezelfde maand, november, Zaarin de belofte is gedaan, houdt het S=) zich al niet aan zijn af spraak.

2p december heeft S=) di recteur 5ick .romodihard­jo de V0S per brief meege deeld, dat zoZel het V0S als het S=) in een ongeZenste situatie is terechtgek­omen. ³2ndanks de inspanning­en van onze beide organisa ties is het nog niet helemaal gelukt om de e[terne om geving die ons hierin moet facilitere­n mee te krijgen in het door ons vastgestel­d be talingssch­ema.” .romodi hardjo geeft niet aan Zie of Zat Zordt bedoeld met µe[ terne omgeving¶.

$ls reactie heeft het V0S het S=) laten Zeten, teleur gesteld te zijn in het S=), omdat de maatschapp­ij zich onttrekt aan de gemaakte af spraken. (chter Zerd aan het S=) de ruimte geboden om in de eerste Zeek van decem ber, alsnog de overmaking­en te plegen. +et S=) heeft zich klaarblijk­elijk toch niet ge houden aan de termijnver­rui ming die het nota bene zelf heeft voorgestel­d. De artsen komen vanavond bijeen om een actiemodel te bespreken, indien zij vandaag geen be talingen zien van het S=) op hun rekening.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname